EjendomsWatch

Håndboldklub går ind i ejendomsbranchen

Aktionærkredsen bag håndboldklub bygger i samarbejde med kommune boligejendomme for trecifret millionbeløb. Udlejningsindtægterne skal finansiere sportslig satsning.

Håndboldklubben HC Odense opruster finansielt med investeringer i ejendomme. Tidligere i år oprustede man på trænersiden ved at hente tidligere landstræner Jan Pytlick til at træne holdet i kvindernes liga fra den kommende sæson. | Foto: Lars Poulsen/Polfoto

Aktionærkredsen bag håndboldholdet HC Odense med advokat Jørn Bonnesen i spidsen går nye veje for at finde kapital til at sende kvindeholdet til tops i ligaen. Det skriver Fyens Stiftstidende.

I samarbejde med Odense Kommune bygger kredsen 60 kommunalt støttede  ungdomsboliger og ca. 90 private udlejningslejligheder i Cortex Park ved Syddansk Universitets campus. Det sker på en 2600 kvm stor grund.

"Vi har fortsat svært ved at tiltrække de absolut bedste spillere. Det skal der ekstra økonomi til for at gøre. Også selv om vi har en stadig voksende sponsorkreds og øgede tilskuertal," siger Jørn Bonnesen til Fyens Stiftstidende.

Det er et projekt til godt 150 mio. kr., og forventningen er, at udlejningen kan kanalisere mellem 10 og 15 mio. kr. ind i håndbolden i HC Odense over en fem-årig periode. Efter planen skal boligerne - i alt cirka 7500 kvm - stå klar til indflytning i august 2018. Hele overskuddet fra projektet går til HC Odense.

Milliardinvesteringer skal gøre Odense attraktiv for investorer

Anker Boye fra Mipim-messen: Denne gang kom investorerne til os

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 25: Sommernerver

Rentestigninger og øget inflation smitter også af på ejendomsmarkedet, og i ugens løb har flere vægtige aktører i branchen forsøgt at mane til besindighed. Ingen grund til panik, endnu i hvert fald.

Medie: Nervøse investorer sår tvivl om milliardhandler

To konkrete ejendomshandler til flere milliarder risikerer ifølge mediet Insidebusiness at falde på gulvet, efter at en række danske og udenlandske investorer har gransket aktiverne og fundet prisen alt for høj i et økonomisk klima præget af usikkerhed og nervøsitet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier