EjendomsWatch

Håndboldklub går ind i ejendomsbranchen

Aktionærkredsen bag håndboldklub bygger i samarbejde med kommune boligejendomme for trecifret millionbeløb. Udlejningsindtægterne skal finansiere sportslig satsning.

Håndboldklubben HC Odense opruster finansielt med investeringer i ejendomme. Tidligere i år oprustede man på trænersiden ved at hente tidligere landstræner Jan Pytlick til at træne holdet i kvindernes liga fra den kommende sæson. | Foto: Lars Poulsen/Polfoto

Aktionærkredsen bag håndboldholdet HC Odense med advokat Jørn Bonnesen i spidsen går nye veje for at finde kapital til at sende kvindeholdet til tops i ligaen. Det skriver Fyens Stiftstidende.

I samarbejde med Odense Kommune bygger kredsen 60 kommunalt støttede  ungdomsboliger og ca. 90 private udlejningslejligheder i Cortex Park ved Syddansk Universitets campus. Det sker på en 2600 kvm stor grund.

"Vi har fortsat svært ved at tiltrække de absolut bedste spillere. Det skal der ekstra økonomi til for at gøre. Også selv om vi har en stadig voksende sponsorkreds og øgede tilskuertal," siger Jørn Bonnesen til Fyens Stiftstidende.

Det er et projekt til godt 150 mio. kr., og forventningen er, at udlejningen kan kanalisere mellem 10 og 15 mio. kr. ind i håndbolden i HC Odense over en fem-årig periode. Efter planen skal boligerne - i alt cirka 7500 kvm - stå klar til indflytning i august 2018. Hele overskuddet fra projektet går til HC Odense.

Milliardinvesteringer skal gøre Odense attraktiv for investorer

Anker Boye fra Mipim-messen: Denne gang kom investorerne til os

Mere fra EjendomsWatch

Kampen om at vinde branchens hæder spidser til

EJENDOM2022: Både ejendomsselskaber, udviklere og digitale aktører kæmper om at vinde en af de tre prestigefyldte branchepriser på topmødet Ejendom2022 til november. Se nogle af forslagene til prisvindere her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier