EjendomsWatch

Investorer har fortsat et godt øje til Horsens trods tomme boliger

Ifølge viceborgmester vil et overudbud af tomme boliger sende investorerne væk fra den østjyske by. Men hos investorer er interessen intakt.

Horsens har ikke skræmt investorerne væk, selvom flere lejemål end tidligere står tomme. | Foto: PR

Tomme lejeboliger i Horsens får investorerne til at søge mod andre byer at sætte penge i, lød det forleden fra byens viceborgmester Martin Ravn (V), men ifølge Horsens Folkeblad ser tre investorer anderledes på det.

”Vores syn på Horsens har ikke ændret sig. Det er stadig en lige så interessant by, som den var for fem-seks år siden med de samme vækstpotentialer, som vi havde forventet,” siger Peter Olsson, adm. direktør i AP Ejendomme, til avisen og lader forstå, at pensionsselskabet ikke har investeret i byen for sidste gang.

Birch Ejendomme, der har flere boligbyggerier i gang, er opmærksom på de tomme boliger, men den Silkeborg-baserede ejendomsinvestor kalder i lighed med Dansk Boligbyg byen for en vækstby og forventer, at de nye boliger kan absorberes.

Forleden viste en rapport, at Kolding Kommune længere mod syd står med 4000 parcelhusgrunde for meget i forhold til efterspørgslen.

Østjysk vækstkommune går på investorjagt

Udvikler frygter usælgelige byggegrunde

Horsens-udvikler opfører 183 boliger nord og vest for København – Koncenton køber

Føjer 10. ejendom til sin danske portefølje: ”Vi kommer til at købe mere”

Mere fra EjendomsWatch

ATP får hak i tuden af Finanstilsynet

Pensionsselskabet får påtale for ikke at have haft et betryggende grundlag til at måle risiko. Tilsynet peger bl.a. på værdiansættelsen af ejendomme.

Briefing uge 38: Håndslag på huslejeloft

Det flittigt diskuterede huslejeloft blev i denne uge vedtaget, og det får konsekvenser for branchen, mener flere aktører. Samtidig faldt to trecifrede millionhandler på plads i lighed med en personlig konkurs samt anklager om monopollignende tilstande. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier