EjendomsWatch

Østjysk vækstkommune går på investorjagt

I Hornslet, 20 km nord for Aarhus, søger Syddjurs Kommune nu ”en ambitiøs partner”, der udover at gøre byen større, også skal gøre den bedre. Projektleder håber på interesse fra både udviklere og pensionskasser.

Hornslet Vest er området vil højre i billedet og flugter med bygningen midt i billedet. Området omkring bygningen udvikles parallelt af Syddjurs Kommune. | Foto: PR / Hornslet Kommune

40.000 etagemeter tæt-lav byggeri, etagebyggeri og almene boliger fordelt på et areal på 112.800 kvm i Hornslet nord for Aarhus.

Det er den ambition, som Syddjurs Kommune nu går i markedet for at realisere, hvis man kan finde den rette partner til det. Onsdag kl. 12 skydes et udbud i gang, hvor vinderen i samarbejde med kommunen får rig lejlighed til at sætte sit præg på, hvordan den østjyske by, der bebos af mange med job i Aarhus, skal udvikles fremover.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

ATP får hak i tuden af Finanstilsynet

Pensionsselskabet får påtale for ikke at have haft et betryggende grundlag til at måle risiko. Tilsynet peger bl.a. på værdiansættelsen af ejendomme.

Briefing uge 38: Håndslag på huslejeloft

Det flittigt diskuterede huslejeloft blev i denne uge vedtaget, og det får konsekvenser for branchen, mener flere aktører. Samtidig faldt to trecifrede millionhandler på plads i lighed med en personlig konkurs samt anklager om monopollignende tilstande. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier