EjendomsWatch

Udlejere tager til genmæle i diskussion om stigende huslejer

Fejlagtigt at påstå at udlejere af ejendomme ikke også rammes af prisstigninger, siger Ejendomdanmarks direktør som reaktion på udmelding fra Lejernes Landsorganisation.

"Mange udlejere føler sig lidt stødt over den lidt unuancerede tone, der er i debatten," siger Peter Stenholm, adm. direktør i Ejendomdanmark. | Foto: PR / Ejendomdanmark

180.000 danskere, der bor til leje hos private udlejere, kan ifølge Lejernes Landsorganisation se frem til markant stigende huslejer til nytår, fordi den reguleres med nettoprisindekset. Det finder talerøret urimeligt og efterlyser, at reguleringen suspenderes, lød det i går og i dag på TV2, efter at andre medier tidligere på sommeren har bragt samme budskab.

Men hos Ejendomdanmark, der er talerør for ejendomsudlejere og -administratorer, understreger adm. direktør Peter Stenholm, at det ikke er for at tjene ekstra penge, at huslejerne nogle steder sættes op:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

ATP får hak i tuden af Finanstilsynet

Pensionsselskabet får påtale for ikke at have haft et betryggende grundlag til at måle risiko. Tilsynet peger bl.a. på værdiansættelsen af ejendomme.

Briefing uge 38: Håndslag på huslejeloft

Det flittigt diskuterede huslejeloft blev i denne uge vedtaget, og det får konsekvenser for branchen, mener flere aktører. Samtidig faldt to trecifrede millionhandler på plads i lighed med en personlig konkurs samt anklager om monopollignende tilstande. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier