EjendomsWatch

Ny førstemand i Ejendomdanmark: ”Vi skal ikke skaffe resultater på bekostning af andre"

Peter Stenholm har sat sig til rette som adm. direktør for ejendomsbranchens talerør. Han vil arbejde for at opnå flere politiske resultater, siger han i dette første interview. Og så betoner han, at man først og fremmest er en medlemsorganisation.

"Skal vi have politisk indflydelse, uanset hvilken farve en regering har, så får man det kun ved at anvise løsninger, ikke ved bare at kræve ind,” siger Peter Stenholm, nytiltrådt adm. direktør i Ejendomdanmark. | Foto: PR / Ejendomdanmark

”Imponerende” er ifølge adm. direktør Peter Stenholm lige skarpt nok, når han skal beskrive de politiske resultater, som ejendomsbranchens talerør Ejendomdanmark har sikret sine medlemmer de senere år.

Her har regeringen med forskellige politiske flertal bag sig lanceret en række initiativer til gene for branchen. Det gælder eksempelvis det berømte Blackstone-indgreb, lagerskatten og ændrede regler for afskrivninger.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier