EjendomsWatch

Nrep og KPC går sammen om 15.000 kvm kontorbyggeri

Den Herningbaserede byggekoncern KPC og ejendomsudvikleren Nrep har indgået aftale om et nyt kontorbyggeri i København. "Vi har appetit på mere," lyder det fra topchef.

Visualisering af kontorbyggeriet i Nordhavn, som også er en del af Nreps Woods-koncept. | Foto: PR / Nrep

Nrep og KPC har netop skrevet under på en aftale om 15.000 kvm stort kontorbyggeri i området Teglholmen, som ligger i Sydhavnen i København. Det fremgår af en pressemeddelelse, der ikke røber projektsum.

"Vi er en stor spiller på udviklings- og entreprisemarkedet, og Nrep er en gigantisk spiller på det danske ejendomsmarked. Dermed er der en vis naturlighed i, at vi finder sammen," lyder det fra Jesper Jørgensen, adm. direktør i KPC Ejendomsudvikling.

Ifølge meddelelsen har Nrep og KPC uafhængigt af hinanden været to af de mest aktive aktører i forbindelse med udviklingen af byområderne Teglholmen og Nordhavn i København.

Udover kontorbyggeriet i Teglholmen har parterne taget første spadestik til et lignende kontorbyggeri i Nordhavn, som efter planen skal stå færdigt i slutningen af 2023.

De to kontorbyggerier er en del af Nreps kontorkoncent Woods.

"På trods af corona-epidemien har vi oplevet, at virksomhedernes interesse for Woods har været ganske overvældende. Det bekrfter os i tesen om, at der er plads i markedet til et moderne, bæredygtigt, fleksibelt og brugerrettet kontorprodukt," udtaler Toke Clausen, chef for Woods-afdelingen hos Nrep.

Samtidig understeger Toke Clausen, at virksomhederne har appetit på mere byggeri, udover de omtalte kontorbygninger.

Den 15.000 kvm store ejendom i Teglholmen bliver seks etager høj og med parkeringskælder.

Efter planen foretaget første spadestik i 2023, og ejendommen skal stå færdig i 2025, hvor Nrep overtager den og KPC får sin betaling.

Trods stribevis af seniorbofællesskaber undervejs kan udbuddet ikke følge med

Nrep rejser yderligere milliarder til fond

Byggebranche bremser op: Økonomer håber på en blød landing efter flere år med fest 

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier