EjendomsWatch

Nrep rejser yderligere milliarder til fond

Med sin anden kapitalrejsning løfter Nreps core-plus-fond Income+, der til dato er den største af sin art i Norden, sine midler med 50 pct. til et niveau på 1,6 mia. euro.

Claus Mathisen er adm. direktør hos Nrep | Foto: Nicolai Lorenzen

Med en kapitalrejsning på 608 mio. euro (4,5 mia. kr.) når midlerne i ’core-plus’ fonden Nrep Income+ (NIP) op på 1,6 mia. euro i alt. Det skriver den nordiske ejendomsinvestor på sin hjemmeside.

Der er tale om den anden kapitalrejsning i fonden, der er uden udløbsdato, og som foretager langsigtede investeringer i logistikfaciliteter, boliger, kontorer og plejehjem. To tredjedele af tilsagnene kommer fra eksisterende investorer.

Claus Mathisen, adm. direktør hos Nrep, fortæller, at fondens langsigtede natur gør det muligt at "udnytte vores markedsledende kapaciteter inden for bæredygtighed fuldt ud."

"Støttet af vedvarende forbrugertrends og demografisk udvikling giver NIP os mulighed for at udvide vores langsigtede tilgang yderligere for at skabe større indkomstorienteret værdi," lyder det fra Claus Mathisen i meddelelsen.

NIP er ifølge Nrep den største core-plus-fond i Norden nogensinde og har til dato foretaget 20 ejendomsinvesteringer for knap 1 mia. euro i alt.

I november overtog fonden samtlige knap 600 lejemål på i alt 46.000 kvm fra fynske Togt Ejendomme i en milliardhandel.

Kapital for yderligere 500-750 mio. euro er ifølge Nrep på vej til fonden inden årets udgang.

Nrep om klimamål: "Vi forsøger at være meget klare i spyttet om hvad vi tror på"

Nrep lægger CO2-afgift på egne investeringer – "når nu ikke regeringen gør det"

Nrep køber små 600 boliger i milliardhandel

Ny rekordstor Nrep-fond får fire pensionskasser ombord som investorer 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier