EjendomsWatch

Nrep rejser yderligere milliarder til fond

Med sin anden kapitalrejsning løfter Nreps core-plus-fond Income+, der til dato er den største af sin art i Norden, sine midler med 50 pct. til et niveau på 1,6 mia. euro.

Claus Mathisen er adm. direktør hos Nrep | Foto: Nicolai Lorenzen

Med en kapitalrejsning på 608 mio. euro (4,5 mia. kr.) når midlerne i ’core-plus’ fonden Nrep Income+ (NIP) op på 1,6 mia. euro i alt. Det skriver den nordiske ejendomsinvestor på sin hjemmeside.

Der er tale om den anden kapitalrejsning i fonden, der er uden udløbsdato, og som foretager langsigtede investeringer i logistikfaciliteter, boliger, kontorer og plejehjem. To tredjedele af tilsagnene kommer fra eksisterende investorer.

Claus Mathisen, adm. direktør hos Nrep, fortæller, at fondens langsigtede natur gør det muligt at "udnytte vores markedsledende kapaciteter inden for bæredygtighed fuldt ud."

"Støttet af vedvarende forbrugertrends og demografisk udvikling giver NIP os mulighed for at udvide vores langsigtede tilgang yderligere for at skabe større indkomstorienteret værdi," lyder det fra Claus Mathisen i meddelelsen.

NIP er ifølge Nrep den største core-plus-fond i Norden nogensinde og har til dato foretaget 20 ejendomsinvesteringer for knap 1 mia. euro i alt.

I november overtog fonden samtlige knap 600 lejemål på i alt 46.000 kvm fra fynske Togt Ejendomme i en milliardhandel.

Kapital for yderligere 500-750 mio. euro er ifølge Nrep på vej til fonden inden årets udgang.

Nrep om klimamål: "Vi forsøger at være meget klare i spyttet om hvad vi tror på"

Nrep lægger CO2-afgift på egne investeringer – "når nu ikke regeringen gør det"

Nrep køber små 600 boliger i milliardhandel

Ny rekordstor Nrep-fond får fire pensionskasser ombord som investorer 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 32: Hvad er god service?

Branchen for ejendomsservice viste igen, at dens store akilleshæl er indtjeningen, mens resten af Danmark diskuterede, om udlejere har ret til at hæve huslejen, når inflationen stiger. Ugens overflyvning af de største historier på EjendomsWatch er klar.

Klumme: Forkast ny lov om andelsboliger

Den nuværende vilkårlighed i valuarvurderinger af andelsboliger vil fortsætte, hvis regeringens forslag om at ændre andelsboligloven, bliver til virkelighed, lyder det fra valuar Lars Wismann i denne klumme.

Jury på plads til Årets Ejendomsvirksomhed

EJENDOM2022: Erfarne navne fra ejendomsbranchen skal finde de bedst kvalificerede bud på vinderne af tre nye branchepriser, som uddeles på topmødet Ejendom2022 til november. Først skal EjendomsWatchs læsere og andre interesserede dog indstillle mulige kandidater.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier