EjendomsWatch

Europas største ejendomsmesse skydes tidligt i gang herhjemme

MIPIM 2022: Fire medarrangører af den danske stand på Mipim 2022 afholder i februar et opstartsevent i København, hvor man kan få en forsmag på årets største europæiske ejendomsmesse.

Indgangsområde til den danske stand til Mipim 2019, som var seneste gang, ejendomsmessen blev afholdt. Coronapandemien var årsag til aflysning af messen i 2020 og 2021. | Foto: Julie Thomsen.

Med Byggesocietetet i front afholder Byens Netværk, Danske Arkitektvirksomheder og Dansk Industri 25. februar et opstartsevent til årets Mipim-messe, som løber af stablen 15.-18. marts i sydfranske Cannes.

Arrangementet foregår i Industriens Hus ved Rådhuspladsen i København og er for samarbejdspartnere, sponsorer og medlemmer, lyder det på Byggesocietetets hjemmeside, hvor man også kan tilmelde sig.

Her fremgår det bl.a., at de fire ovennævnte foreninger slår sig sammen for at "stå stærkere på en international scene som Mipim."

Til eventet vil der være oplæg om et af årets helt store buzzwords, nemlig bæredygtighed.

Derudover vil Tony Christrup, direktør i AG Gruppen og tovholder på årets Mipim, holde oplæg om den danske stand.

Det er første gang, at Dansk Industri er med på ejendomsmessen.

Arrangører fastholder Europas største ejendomsmesse i marts

Godt 100 fra den danske ejendomsbranche er tilmeldt dette års Mipim-messe

Europas største mødested for ejendomsfolk får ny dato 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier