EjendomsWatch

Europas største mødested for ejendomsfolk får ny dato

Europas største ejendomsmesse, Mipim, bliver afholdt i juni næste år frem for i marts, som det plejer, oplyser arrangøren.

Mipim er Europas største ejendomsmesse. Sidste år skulle der have været 27.000 deltagende, men det blev aflyst. | Foto: PR / Mipim

Store dele af ejendomsbranchen sætter hvert år et stort kryds i kalenderen, når datoerne for Europas største ejendomsmesse, Mipim, offentliggøres.

I år blev den fysiske del af messen, der foregår i Cannes i Sydfrankrig, afblæst som følge af corona for at blive erstattet af et webinar. Og næste år kommer ejendomsfolkene heller ikke afsted i marts, hvor messen plejer at blive afholdt.

I stedet kommer det til at løbe af stablen 7-10. juni i stedet for 16.-19. marts., oplyser Mipim-arrangøren Reed Midem i en pressemeddelelse.

"I forlængelse af diskussioner med en række kunder om rejserestriktioner og karantæneregler, og når vi ser på, hvornår det er muligt at få plads i Palais des Festival i Cannes, så har vi besluttet at holde Mipim i juni," lyder det fra Mipim-direktør Ronan Vaspart i meddelelsen, hvor det også fremgår, at 70 pct. af deltagerne allerede har bekræftet, at de deltager til juni.

Sidste år skulle der have været 27.000 deltagere til Mipim.

Colliers-chef beklager afbud til messe med 27.000 tilmeldte: Mipim er en risikozone 

Coronavirus betyder stribevis af afbud til ejendomsmesse

Coronavirus udskyder Mipim-messe til juni

Mipim-messe aflyses og flytter til 2021 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 25: Sommernerver

Rentestigninger og øget inflation smitter også af på ejendomsmarkedet, og i ugens løb har flere vægtige aktører i branchen forsøgt at mane til besindighed. Ingen grund til panik, endnu i hvert fald.

Medie: Nervøse investorer sår tvivl om milliardhandler

To konkrete ejendomshandler til flere milliarder risikerer ifølge mediet Insidebusiness at falde på gulvet, efter at en række danske og udenlandske investorer har gransket aktiverne og fundet prisen alt for høj i et økonomisk klima præget af usikkerhed og nervøsitet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier