EjendomsWatch

Arrangører fastholder Europas største ejendomsmesse i marts

MIPIM 2022: Den internationale ejendomsmesse Mipim afholdes trods coronapandemi og restriktioner til marts, efter at den er blevet aflyst de seneste to år. Det er vigtigt, at vi bakker op, lyder det fra dansk primus motor.

Foto: PR / Mipim

Tilbagevendende coronabølger har sået tvivl om, hvornår Europas største ejendomsmesse, Mipim, igen skulle gennemføres i sydfranske Cannes, men nu står det klart, at arrangementet med sædvanligvis over 20.000 deltagere gennemføres til marts.

Det oplyser arrangøren af messen, RX, onsdag formiddag.

"Vi holder fast i, at der bliver et Mipim. Vi er meget opmærksomme på corona-situationen og holder nøje øje med de foranstaltninger, som Frankring og arrangøren tager, for det skal være sikkert for vores deltagere at tage derned," siger Tony Christup, direktør i AG Gruppen og primus motor for dansk deltagelse.

"Det bliver ikke helt det Mipim, som vi kender, men med reduceret antal deltagere. Men det er sådan, det er i hele verden lige nu. Så længe signalet fra Frankrig er, at vi gennemfører, så bakker vi op," fortsætter han.

Tilbage i december var omkring 1500 firmaer registreret som deltagere, hvoraf en del var udstillere.

Mipim afvikles 15.-18. marts, hvor Frankrigs tidligere præsident Francois Hollande er blandt talerne.

Godt 100 fra den danske ejendomsbranche er tilmeldt dette

Ejendomsmesse rykker igen datoen – nu til september

Europas største mødested for ejendomsfolk får ny dato 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier