EjendomsWatch

Norsk hotelkæde varsler indtog i Danmark

Thon Hotels har netop udvidet med sit første partnerhotel uden for Norge. Også Danmark kan ventes at følge efter, siger direktør.

Koncerndirektør i Thon Hotels Morten Thorvaldsen, der netop har annonceret Thon Hotels' første partnerhotel uden for Norges grænser. | Foto: Thon Hotels

Norske Thon Hotels, der råder over omkring 80 hoteller i Norge og indgår i børsnoterede Olav Thon Eiendomsselskap, bliver snart også synlig i Danmark.

Det skriver EjendomsWatchs norske søstermedie i anledning af, at Thon Hotels har åbnet sit første partnerhotel uden for Norge som led i en større nordisk udrulning.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier