EjendomsWatch

Verdensomspændende hotelbrand finder vej til Odense

Som led i en samarbejdsaftale med en af verdens største hotelvirksomheder bliver Dolce by Wyndham-brandet lagt ned over Comwell H.C. Andersen Odense, der dermed følger i kølvandet på søsterhotellerne i København og Aarhus. Aftalen kan ifølge koncernchef lokke "endnu flere internationale turister til Odense og Fyn."

Comwell H.C. Andersen Odense med adresse i Claus Bergs Gade 7 har i dag 157 værelser. | Foto: PR

I lighed med Comwell-kædens hoteller i København og Aarhus bliver Comwell H.C. Andersen Odense fra årsskiftet en del af Dolce by Wyndham-brandet under den internationale franchisevirksomhed Wyndham Hotels & Resorts. Det skriver Comwell Hotels i en pressemeddelelse.

Den familieejede Comwell-koncern gjorde for to år siden sin entre i landets tredjestørste by med overtagelsen af driften af Radisson Blu H.C. Andersen Hotel. Samtidig overtog man driften af kongresfaciliteterne i musik- og teaterhuset Odeon samt Odense Koncerthus.

Ifølge Peter Schelde, koncernchef for Comwell Hotels, kan Wyndham Hotels & Resorts "med deres internationale netværk særligt i Asien og USA være med til at trække endnu flere internationale turister til Odense og Fyn."

"Comwell har fået en fantastisk modtagelse i Odense, og vi oplever, at Odense er inde i en rivende udvikling som by og destination," siger Peter Schelde i meddelelsen.

Wyndham Hotels & Resorts er med 9000 hoteller fordelt på 95 lande en af klodens største hotelfranchisevirksomheder.

"Vores frugtbare partnerskab med Comwell Hotels har været medvirkende til væksten i vores Dolce by Wyndham-brand i Danmark, og vi ser frem til at bringe endnu flere overnatnings- og mødemuligheder til regionen," lyder det fra Dimitris Manikis, adm. direktør for EMEA-området hos Wyndham Hotels & Resorts.

Dolce by Wyndham er ét af Wyndham Hotels & Resorts' i alt 22 hotelkoncepter og tilhører den næsthøjeste kategori, "upscale". Dolce-brandet har eksisteret siden 1981 – to år efter at det nuværende Comwell H.C. Andersen Odense-hotel blev opført – og er i dag til stede i seks europæiske lande.

Sjællandske Comwell-hoteller er økonomisk nødlidende – får gult kort fra revisorer

Comwell overtager hotel i Odense med 157 værelser 

Mere fra EjendomsWatch

Milliard-pipeline giver optimisme hos Hoffmann: "Mange nye spændende kunder"

Ifølge topchefen hos den danske entreprenørvirksomhed Hoffmann er skyerne fra første kvartal ved at lette, selvom markedskonjunkturerne forsat kan være lunefulde. I pipelinen er der projekter for op imod 2 mia. kr., fortæller Torben Bjørk Nielsen, der mener, at indtjeningen generelt bør være højere i en branche med store risici.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier