EjendomsWatch

Kurator retter millionkrav mod tidligere ledelse bag fejlslagent milliardprojekt

MURSTEN OG MYSTISKE MILLIONER: Konkursboet efter Fenero Capital varsler sag om erstatning mod ledelsen. Ifølge kurator har den handlet ansvarpådragende omkring et kuldsejlet ejendomsprojekt i 2015. Oplysninger, som EjendomsWatch har afdækket, får kurator til at rette søgelyset mod advokat og bestyrelsesformand, der afviser anklager.

"I cirkulæreskrivelsen har vi oplyst, at visse kreditorer på nærmere fastsatte vilkår har tilbudt at stille sikkerhed for konkursboets omkostninger forbundet med gennemførelse af krav mod ledelsen," skriver Henrik Selchau Poulsen i en mail til EjendomsWatch. | Foto: PR / Bruun & Hjejle

Der er et erstatningskrav i millionklassen på vej mod den tidligere ledelse i udviklingsselskabet Fenero Capital, der i 2015 forsøgte at købe en grund i Tuborg Havn i Hellerup for 800 mio. kr. og udvikle 50.000 kvm luksuslejligheder.

Det fremgår af en cirkulæreskrivelse til kreditorerne i selskabet, der efterfølgende er gået konkurs.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier