EjendomsWatch

Ejendomsudvikler fik Carlsberg til at afbryde forhandlinger: "Vi havde ikke ro i maven"

MURSTEN OG MYSTISKE MILLIONER: Tvivl om finansieringen og et mildest talt farverigt persongalleri fik Carlsberg til at frasortere selskabet Fenero Capital, da man skulle sælge udviklingsgrund i Tuborg Havn i 2015. "Vi var enige om, at det ikke var en hest, vi ville spille på," siger salgsansvarlig til EjendomsWatch.

Carlsberg endte med at sælge grunden til Danica efter et broget forløb med Fenero Capital. | Foto: Vincent Kessler/Reuters/Ritzau Scanpix

Utrygheden meldte sig hurtigt hos sælgeren, Carlsberg, da Fenero Capital i 2015 forsøgte at købe en grund i Tuborg Havn i Hellerup for at udvikle boliger. Derfor valgte man at trække sig fra forhandlingerne.

Det kan EjendomsWatch nu fortælle i næste kapitel i artikelserien Mursten og Mystiske Millioner om det fejlslagne milliardprojekt, der trækker tråde til skattely og en række lyssky personligheder.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Fratrådt direktør modtager penge fra ombrust ejendomsfond resten af sit liv

FINGRENE I FONDSMIDLER: Advokat er sikret livsvarige udbetalinger på over 200.000 kr. årligt fra Drost Fonden, hvor han er tidligere direktør og formand. ”Et latterligt lille beløb i forhold til mit arbejde,” siger han. Erhvervsstyrelsen har bedt om en redegørelse fra fonden, der over for EjendomsWatch kalder det en ”almindelig” pensionsaftale.

Proptech oplever butikker tøve over for nye digitale løsninger

Detailbranchen bør få øjnene op for nye tech-løsninger, der kan højne serviceniveauet og øge salget i de fysiske butikker. Sådan lyder det fra Mette Hjerrild Holm, der står i spidsen for et projekt i Lyngby, der de seneste par år har forsøgt at knytte bånd mellem traditionsbundne detailbutikker og unge tech-startups.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier