EjendomsWatch

Konkurstruet andelsboligforening redder skindet via trecifret millionsalg til lokal aktør

Nødlidende andelsboligforening i Frederikssund sælger sin ejendom i trecifret millionhandel. Ny ejer vil renovere den og styrke samspillet mellem boliger og erhverv i byen, siger han til EjendomsWatch.

Andelsboligforeningen (midt i billedet) gør nu sine hidtidige andelboligejere til lejere i forbindelse med et salg. | Foto: Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering

En truende konkurs er afværget i andelsboligforeningen Falkenborggården i Frederikssund, der består af 76 boliger og et antal erhvervslejemål.

Foreningen har således solgt ejendommen til under den offentlige vurdering. Køber er den lokale investor Mads Søndergaard, der også står i spidsen for den familieejede nedrivningsvirksomhed Søndergaard A/S, der ligeledes har hjemsted i Frederikssund.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Familie sælger feriepark til kapitalfond

Selskabet First Camp, der har den norsk-baserede kapitalfond Norvestor i ryggen, overtager fra nytår ferieparken Jesperhus på Mors, der tidligere er blevet nedskrevet i værdi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier