EjendomsWatch

Flere andelsboligforeninger sælger fra

Andelsboligforeninger er på kort tid blevet et hedt opkøbsemne for både pensionskasser og udlejningsselskaber, vurderer flere fagfolk. "Jeg har også et par eksempler på foreninger, som selv har henvendt sig," siger Cobblestone-direktør.

(ILLUSTRATION / ARKIV) | Foto: Finn Frandsen

Flere og flere andelsboligforeninger vælger netop nu at lade sig sælge som udlejningsejendomme – og det er en "tankevækkende udvikling".

Sådan leder meldingen fra afdelingsdirektør for boligøkonomi i Jyske Bank, Mikkel Høegh, til Berlingske, hvor direktøren tilføjer, at han er overrasket over, hvor hurtigt det går med afviklingen af andelsboligforeningerne.

Jyske Bank-direktøren møder bl.a. opbakning hos Cobblestone, hvor adm. direktør Rasmus Juul-Nyholm lægger vægt på, at det særligt er de danske pensionskasser, som er på opkøbsjagt i disse dage.

"Vi modtager henvendelser fra investorer, som er interesserede. Jeg har også et par eksempler på foreninger, som selv har henvendt sig for at høre lidt om, hvordan man griber det an," siger Rasmus Juul-Nyholm til avisen.

Mere fra EjendomsWatch

EjendomsWatch får søstermedie i Norge

Watch Medier tager til efteråret endnu et skridt ind på det norske marked med lanceringen af EiendomsWatch, der skal stille skarpt på boligmarkedet i landet og de centrale aktører i branchen.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier