EjendomsWatch

Inden for 48 timer lander en stævning på bordet hos Bella Center-selskabet BCHG

Ejendomsinvestor Michael Kaa Andersen endte som forventet med at trække det korteste strå på tirsdagens generalforsamling i BCHG, der står bag Bella Center og tre hoteller. Her blev en nedskrivning af hans aktiepost sammen med en ny ejerkreds vedtaget.

"Jeg har ikke ønske om nogen erstatning. Jeg har et ønske om at fortsætte som aktionær og komme med de penge, som jeg ikke er i tvivl om, at selskabet mangler," siger Michael Kaa Andersen. | Foto: PR/Proark

En kapitalnedsætttelse i selskabet bag Bella Center og flere hoteller bliver nu en sag for domstolene. Med kapitalnedsættelsen bliver de nuværende ejeres aktier værdiløse, mens en ny ejerkreds anført af en privat investorgruppe, Nordea og Vækstfonden skyder penge ind – uden at den gamle ejerkreds får lov at være med.

Hidtidig minoritetsaktionær Michael Kaa Andersen oplyser til EjendomsWatch, at han på dagens generalforsamling, hvor kapitalnedsættelsen skulle stemmes igennem, har annonceret den stævning, som han allerede varslede i sidste uge.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier