EjendomsWatch

Inden for 48 timer lander en stævning på bordet hos Bella Center-selskabet BCHG

Ejendomsinvestor Michael Kaa Andersen endte som forventet med at trække det korteste strå på tirsdagens generalforsamling i BCHG, der står bag Bella Center og tre hoteller. Her blev en nedskrivning af hans aktiepost sammen med en ny ejerkreds vedtaget.

"Jeg har ikke ønske om nogen erstatning. Jeg har et ønske om at fortsætte som aktionær og komme med de penge, som jeg ikke er i tvivl om, at selskabet mangler," siger Michael Kaa Andersen. | Foto: PR/Proark

En kapitalnedsætttelse i selskabet bag Bella Center og flere hoteller bliver nu en sag for domstolene. Med kapitalnedsættelsen bliver de nuværende ejeres aktier værdiløse, mens en ny ejerkreds anført af en privat investorgruppe, Nordea og Vækstfonden skyder penge ind – uden at den gamle ejerkreds får lov at være med.

Hidtidig minoritetsaktionær Michael Kaa Andersen oplyser til EjendomsWatch, at han på dagens generalforsamling, hvor kapitalnedsættelsen skulle stemmes igennem, har annonceret den stævning, som han allerede varslede i sidste uge.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 32: Hvad er god service?

Branchen for ejendomsservice viste igen, at dens store akilleshæl er indtjeningen, mens resten af Danmark diskuterede, om udlejere har ret til at hæve huslejen, når inflationen stiger. Ugens overflyvning af de største historier på EjendomsWatch er klar.

Klumme: Forkast ny lov om andelsboliger

Den nuværende vilkårlighed i valuarvurderinger af andelsboliger vil fortsætte, hvis regeringens forslag om at ændre andelsboligloven, bliver til virkelighed, lyder det fra valuar Lars Wismann i denne klumme.

Jury på plads til Årets Ejendomsvirksomhed

EJENDOM2022: Erfarne navne fra ejendomsbranchen skal finde de bedst kvalificerede bud på vinderne af tre nye branchepriser, som uddeles på topmødet Ejendom2022 til november. Først skal EjendomsWatchs læsere og andre interesserede dog indstillle mulige kandidater.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier