EjendomsWatch

Konflikt om redningsplan for Bella Center spidser til

Aktionær og tidligere adm. direktør i Bella Center Arne Bang Mikkelsen er kritisk over for den redningsplan, som majoritetsaktionæren Solstra forsøger at stemme igennem. Samtidig undrer aktionær Michael Kaa Andersen sig over, at selskabets ledelse uden nogen ekstern vurdering har sænket ejendommes værdi med 50 pct.

"Jeg er meget uforstående over for, at Vækstfonden er med ombord. Der er utroligt mange hoteller og oplevelsescentre, der kæmper hårdt for overlevelse, så det undrer mig, at den går ind og hjælper en enkelt virksomhed," siger Arne Bang Mikkelsen, tidligere direktør i Bella Center. | Foto: Mik Eskestad

I over 40 år har Arne Bang Mikkelsen været en del af Bella Center, hvoraf 25 år har været som adm. direktør. I dag er han aktionær, men står nu til at miste alt.

Bestyrelsen i selskabet bag Bella Center, BCHG Holding, vil nemlig udstede nye aktier for 150 mio. kr. og samtidig nedskrive den nuværende aktiekapital til nul. Ovenpå det bliver det ikke muligt for nuværende aktionærer at tegne nye aktier. En sag, som Berlingske omtalte i sidste uge.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

ATP får hak i tuden af Finanstilsynet

Pensionsselskabet får påtale for ikke at have haft et betryggende grundlag til at måle risiko. Tilsynet peger bl.a. på værdiansættelsen af ejendomme.

Briefing uge 38: Håndslag på huslejeloft

Det flittigt diskuterede huslejeloft blev i denne uge vedtaget, og det får konsekvenser for branchen, mener flere aktører. Samtidig faldt to trecifrede millionhandler på plads i lighed med en personlig konkurs samt anklager om monopollignende tilstande. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier