EjendomsWatch

Pensionsinvestor er klar til mere boligbyggeri i Nordvestsjælland

Efter indvielsen af Holbæks første svanemærkede etagebyggeri åbner AP Ejendomme op for yderligere boliginvesteringer i den nordvestsjællandske by, hvor man ifølge adm. direktør har et velfungerende samarbejde med kommunen.

Østbryggen er Holbæks første svanemærkede etagebyggeri. | Foto: PR / AP Pension

AP Pensions datterselskab, AP Ejendomme, åbner døren på klem for yderligere boliginvesteringer i nordvestsjællandske Holbæk. Det fremgår af en pressemeddelelse i anledning af, at de første beboere er begyndt at flytte ind i boligkomplekset Østbryggen, som AP Ejendomme med totalentreprenøren 5E Byg begyndte opførelsen af for lidt over et år siden.

Pensionsselskabet har tidligere opført byggeriet Holbæk Fjordtårn på 17 etager i området, og ifølge Peter Olsson, adm. direktør i AP Ejendomme, har man "kun gode erfaringer med at opføre ejendomme i Holbæk."

"Byen har en smuk placering, hvor der både er natur og handelsliv. Samtidig har vi endnu engang haft et godt og konstruktivt samarbejde med Holbæk Kommune. Hvis den rette mulighed dukker op, så vil vi bestemt ikke være afvisende for at opføre endnu en ejendom i Holbæk," siger han i meddelelsen.

Østbryggen, der ligger på Isefjords Allé 29 og rummer 34 lejeboliger, som størrelsesmæssigt varierer fra 69 til 134 kvm, er Holbæks første svanemærkede etageejendom, og samtlige lejligheder er udlejet.

"Svanemærkede boliger er vejen frem, når vi opfører ejendomme. Det er godt for klimaet, og så er det ikke mindst sundere for dem, som bor der. Vi vil altid skabe de bedst mulige rammer for vores lejere, og det kan vi blandt andet gøre ved at bygge svanemærket med et godt indeklima til følge," siger Peter Olsson.

AP Pension bygger videre i Nordvestsjælland 

AP Pension har aktuelt 1250 boliger under opførelse

Mere fra EjendomsWatch

Trangen til frihed har fulgt Bjarne Jensen gennem 45 år i branchen

SVÆRVÆGTERNE: Han er grundlægger af en af landets største erhvervsmæglere og har 45 år i branchen, men der stod aldrig mægler på karrierelisten. I ny serie med nogle af branchens tunge profiler fortæller han om en dramatisk afsked med Home-kæden, konkurrencen og et ØK på skrump, der åbnede muligheder.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Uro om Koncenton-projekt, Gefion og Castellum i trecifrede millionfrasalg og nyt om ejendomshandler Peter Norvig var blandt ugens historier på EjendomsWatch. Home-mægler ser igen mod erhverv, Cobe vinder i Jernbanebyen og serien Sværvægterne blev skudt i gang, mens bl.a. Core Bolig, Nordicals og ISS stillede op til interview.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier