EjendomsWatch

AP Pension bygger videre i Nordvestsjælland

Boligerne får placering tæt på det højhus, pensionsselskabet gik i gang med i 2018. "Holbæk er en kommune i vækst, hvilket passer lige ind i vores strategi," siger ejendomsdirektør Peter Olsson.

Visualisering af boligbyggeriet Østbryggen i Holbæk Kommune. | Foto: PR / AP Pension

Pensionsselskabet AP Pension brygger igen på et boligprojekt i Nordvestsjælland.

Endnu en gang er valget faldet på Holbæk, hvor AP Pension i årets første måned begynder byggeriet af 34 svanemærkede lejeboliger, oplyser AP Pension i en pressemeddelelse.

Boligerne får navnet Østbryggen og får placering ved Isefjords Allé, hvor AP Pension også tidligere har opført byggeriet Holbæk Fjordtårn i 17 etager, som stod klar til at tage imod de nye lejere i december 2019.

"Holbæk er en kommune i vækst, hvilket passer lige ind i vores strategi, når vi ser på byer, som for os er attraktive at bygge i. Med de nye boliger, vi opfører, har vi samtidig fået en af de bedste placeringer i Holbæk," udtaler Peter Olsson, adm. direktør i AP Ejendomme, i meddelelsen.

De 34 boliger, som totalentreprenøren 5E Byg står for opførelsen af, får egen altan eller terrasse samt et fælles opholdsareal for beboerne.

"Der er fuld gang i byggeriet her i Holbæk Kommune, og der er også et behov for forskellige størrelser og typer af boliger. Derfor er jeg glad for, at AP Pension har rettet deres blik mod Holbæk Kommune," udtaler Christina Krzyrosiak Hansen (S), borgmester i Holbæk Kommune, i meddelelsen.

FB Gruppen og PKA bag milliardprojekt med boliger i Holbæk 

AP Pension skal bygge boliger for over 500 millioner i Kanalbyen i Fredericia

AP Pension køber forfaldent Aarhus-kollegie og vil lade 75 byhuse skyde op i stedet

Landbrugets top: Vi bør være interessant for pensionskasserne 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier