Mange vil gerne bo i Holbæk-højhus i 17 etager

Endnu inden salgsmaterialet er klar, har 63 interesserede meldt sig til en af de kommende 60 boliger, der opføres som højhus på havnen i Holbæk og hvor pensionskasse er bygherre.
Foto: PR-visualisering: Juul Frost Arkitekter
Foto: PR-visualisering: Juul Frost Arkitekter

AP Pensions kommende boligtårn med 17 etager og i en højde på 57 meter på havnen i Holbæk tegner til at blive en sællert. Ifølge lokalmediet Nordvestnyt har i alt 63 bedt om at blive skrevet op til de planlagte 60 boliger, der bliver på mellem 80 og 150 kvm.

"Vi talte op i går, og da var der skrevet 47 op som interesserede i en ejerlejlighed, og som gerne vil modtage materiale, når det er klar. Der er skrevet 16 op som interesserede i en lejelejlighed," siger Henrik Larsen, ejendomsmægler og ejer af Danbolig Holbæk, der står for opskrivningen.

AP Pension købte grunden på Isefjords Allé i november sidste år, og ejendomsdirektør Peter Olsson siger til avisen, at boligtårnet vil komme til at bestå af en blanding af ejer- og lejeboliger, alt afhængig af interessen for de to boformer.

Totalentreprenør er 5E Byg fra Odense, og bygningen ventes færdig i september 2019, fremgår det. Det er Juul Frost Arkitekter, der har tegnet højhusprojektet.

AP Ejendomme vil bygge i 17 etager i Holbæk

Admiral Capital sælger fra i Odense og køber op i Holbæk

Lokal investor bygger 22 nye lejligheder i Slagelse

"Ofte bliver priser og markedsværdi vurderet fra et skrivebord i København"

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også