EjendomsWatch

Mange vil gerne bo i Holbæk-højhus i 17 etager

Endnu inden salgsmaterialet er klar, har 63 interesserede meldt sig til en af de kommende 60 boliger, der opføres som højhus på havnen i Holbæk og hvor pensionskasse er bygherre.

Foto: PR-visualisering: Juul Frost Arkitekter

AP Pensions kommende boligtårn med 17 etager og i en højde på 57 meter på havnen i Holbæk tegner til at blive en sællert. Ifølge lokalmediet Nordvestnyt har i alt 63 bedt om at blive skrevet op til de planlagte 60 boliger, der bliver på mellem 80 og 150 kvm.

"Vi talte op i går, og da var der skrevet 47 op som interesserede i en ejerlejlighed, og som gerne vil modtage materiale, når det er klar. Der er skrevet 16 op som interesserede i en lejelejlighed," siger Henrik Larsen, ejendomsmægler og ejer af Danbolig Holbæk, der står for opskrivningen.

AP Pension købte grunden på Isefjords Allé i november sidste år, og ejendomsdirektør Peter Olsson siger til avisen, at boligtårnet vil komme til at bestå af en blanding af ejer- og lejeboliger, alt afhængig af interessen for de to boformer.

Totalentreprenør er 5E Byg fra Odense, og bygningen ventes færdig i september 2019, fremgår det. Det er Juul Frost Arkitekter, der har tegnet højhusprojektet.

AP Ejendomme vil bygge i 17 etager i Holbæk

Admiral Capital sælger fra i Odense og køber op i Holbæk

Lokal investor bygger 22 nye lejligheder i Slagelse

"Ofte bliver priser og markedsværdi vurderet fra et skrivebord i København"

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier