EjendomsWatch

Mange vil gerne bo i Holbæk-højhus i 17 etager

Endnu inden salgsmaterialet er klar, har 63 interesserede meldt sig til en af de kommende 60 boliger, der opføres som højhus på havnen i Holbæk og hvor pensionskasse er bygherre.

Foto: PR-visualisering: Juul Frost Arkitekter

AP Pensions kommende boligtårn med 17 etager og i en højde på 57 meter på havnen i Holbæk tegner til at blive en sællert. Ifølge lokalmediet Nordvestnyt har i alt 63 bedt om at blive skrevet op til de planlagte 60 boliger, der bliver på mellem 80 og 150 kvm.

"Vi talte op i går, og da var der skrevet 47 op som interesserede i en ejerlejlighed, og som gerne vil modtage materiale, når det er klar. Der er skrevet 16 op som interesserede i en lejelejlighed," siger Henrik Larsen, ejendomsmægler og ejer af Danbolig Holbæk, der står for opskrivningen.

AP Pension købte grunden på Isefjords Allé i november sidste år, og ejendomsdirektør Peter Olsson siger til avisen, at boligtårnet vil komme til at bestå af en blanding af ejer- og lejeboliger, alt afhængig af interessen for de to boformer.

Totalentreprenør er 5E Byg fra Odense, og bygningen ventes færdig i september 2019, fremgår det. Det er Juul Frost Arkitekter, der har tegnet højhusprojektet.

 

AP Ejendomme vil bygge i 17 etager i Holbæk

Admiral Capital sælger fra i Odense og køber op i Holbæk

Lokal investor bygger 22 nye lejligheder i Slagelse

"Ofte bliver priser og markedsværdi vurderet fra et skrivebord i København"

Forsiden lige nu

Elevator-millionær sælger ud: "Jeg runder 75 næste gang"

12 sjællandske udlejningsejendomme bliver nu sendt på markedet af sønderjysk investor med mursten for et trecifret millionbeløb. Nødlidende ejendomme, hvor stumperne er blevet overtaget, har stille og roligt opbygget porteføljen, siger han til EjendomsWatch.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Konsolideringen blandt administratorer fortsatte i den forløbne uge, da Administrea og Salling Ejendomsadministration fik nye ejere hos 360 North og Newsec Datea. I København købte Aberdeen Standard 106 boliger af Pensam, mens entreprenørkoncern MT Højgaard måtte nedjustere efter tabt voldgift.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier