EjendomsWatch

Freja Ejendomme henter ny topchef med fortid i MT Højgaard

Tidligere direktør med ansvar for projektudvikling overtager stolen efter 12 år med Karen Mosbech.

"Jeg er meget glad for, at valget er faldet på mig," siger Christina Jørgensen, som fra 1. juni er ny adm. direktør i Freja Ejendomme. | Foto: PR / Freja Ejendomme

Statens ejendomsselskab, Freja, har ansat Christina Jørgensen som adm. direktør, oplyser selskabet.

Hun tiltræder stillingen 1. juni og tager over efter Karen Mosbech, der tidligere har bebudet sin afgang.

"På bestyrelsens vegne er jeg rigtig glad for at kunne byde Christina Jørgensen velkommen til Freja Ejendomme. Christina har omfattende erfaring med alle dele af værdikæden i ejendomsbranchen, og er den ideelle kandidat til at tage over efter Karen Mosbech. Jeg og resten af bestyrelsen ser frem til vores fremtidige samarbejde," siger bestyrelsesformand Hans J. Carstensen i meddelelsen.

Christina Jørgensen har baggrund i ejendomsbranchen, hvor hun har fungeret som både entreprenør, rådgiver og bygherre. Hun er uddannet bygningsingeniør og har i mere end seks år haft ansvaret for projektudvikling i MT Højgaard - de sidste tre år som direktør for Projektudvikling & OPP (offentlige, private partnerskaber), fremgår det.

I dag yder hun strategisk bygherrerådgivning via eget selskab.

"Jeg er meget glad for, at valget er faldet på mig, og jeg ser frem til at blive en del af teamet i Freja. Jeg har med interesse fulgt de flotte resultater, som Freja har opnået under Karen Mosbechs ledelse, og jeg ser det som et stort privilegie, at skulle fortsætte denne udvikling sammen med Carsten Rasmussen og hele organisationen. En organisation som er respekteret for at være både dedikeret, ordentlig og præget af høj faglighed," udtaler Christina Jørgensen.

Statens ejendomsselskab sælger fra i Odense til lokal entreprenør

Statens ejendomsselskab mister sin øverste direktør

Næstformand rykker frem i bussen og bliver formand for Freja Ejendomme 

Mere fra EjendomsWatch

89-årig overdrager ejendomme i København til sine børn for knap 1 mia. kr.

Fem voksne børn har købt en boligportefølje i København med en værdi på over 1 mia. kr. Ifølge familiens administrator er det et generationsskifte, men det er ikke afgjort, om børnene selv skal drive virksomheden videre. Familiens advokat oplyser til EjendomsWatch, at salget er sket til lidt under offentlig vurdering.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Ny medejer af Fokus Asset Management, en mangeårig ejendomsadvokat, der går solo, og et sjællandsk gods, der fik ny ejer, var blandt ugens historier på EjendomsWatch, der også sørgede for, at Jeudan, CEJ, Jørn Tækker, Milton Huse, KPC, Acres, Kameo, C.W. Obel og Cosmo Ejendomme bidrog til den opsøgende journalistik, branchen fortjener.

Corona gav kæmpe tilbagegang for Parken

Omsætningen i Parken Sport & Entertainment svandt kraftigt ind i 2020, og efter skat kunne koncernen fremvise et minus 229,4 mio. kr. mod et plus på 52,3 mio. kr. i 2019.

Nedrivning af konkursramt nordmands kro må vente – køber annullerer byggeudbud

Boligorganisation annullerer entrepriseudbud på grunden, hvor sydsjællandske Mogenstrup Kro ligger, da tilbuddene ikke lever op til betingelserne for tilgængelighed. Dermed udskydes nedrivningen af den over 190 år gamle kro, der et halvt århundrede har været ejet af norske Asmund Haare, som for nylig gik konkurs med hotelkoncern.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)

Seneste nyt fra Watch Medier