EjendomsWatch

Freja Ejendomme henter ny topchef med fortid i MT Højgaard

Tidligere direktør med ansvar for projektudvikling overtager stolen efter 12 år med Karen Mosbech.

"Jeg er meget glad for, at valget er faldet på mig," siger Christina Jørgensen, som fra 1. juni er ny adm. direktør i Freja Ejendomme. | Foto: PR / Freja Ejendomme

Statens ejendomsselskab, Freja, har ansat Christina Jørgensen som adm. direktør, oplyser selskabet.

Hun tiltræder stillingen 1. juni og tager over efter Karen Mosbech, der tidligere har bebudet sin afgang.

"På bestyrelsens vegne er jeg rigtig glad for at kunne byde Christina Jørgensen velkommen til Freja Ejendomme. Christina har omfattende erfaring med alle dele af værdikæden i ejendomsbranchen, og er den ideelle kandidat til at tage over efter Karen Mosbech. Jeg og resten af bestyrelsen ser frem til vores fremtidige samarbejde," siger bestyrelsesformand Hans J. Carstensen i meddelelsen.

Christina Jørgensen har baggrund i ejendomsbranchen, hvor hun har fungeret som både entreprenør, rådgiver og bygherre. Hun er uddannet bygningsingeniør og har i mere end seks år haft ansvaret for projektudvikling i MT Højgaard - de sidste tre år som direktør for Projektudvikling & OPP (offentlige, private partnerskaber), fremgår det.

I dag yder hun strategisk bygherrerådgivning via eget selskab.

"Jeg er meget glad for, at valget er faldet på mig, og jeg ser frem til at blive en del af teamet i Freja. Jeg har med interesse fulgt de flotte resultater, som Freja har opnået under Karen Mosbechs ledelse, og jeg ser det som et stort privilegie, at skulle fortsætte denne udvikling sammen med Carsten Rasmussen og hele organisationen. En organisation som er respekteret for at være både dedikeret, ordentlig og præget af høj faglighed," udtaler Christina Jørgensen.

Statens ejendomsselskab sælger fra i Odense til lokal entreprenør

Statens ejendomsselskab mister sin øverste direktør

Næstformand rykker frem i bussen og bliver formand for Freja Ejendomme 

Mere fra EjendomsWatch

Heimstaden efter milliardhandel: "Vi køber med et evighedsperspektiv"

Heimstaden, som netop har opkøbt svenske Akelius’ boligejendomme i Tyskland, Sverige og Danmark for ca. 68 mia. kr., har indgået handlen af flere grunde, siger investeringsdirektør Christian Fladeland – blandt andet for at vækste i København. En trussel om tvangssalg i Berlin tror han ikke på.

Aarhusiansk bygherre sælger kontortårne på 11 etager til pensionsselskab

Industriens Pension investerer i første etape af erhvervsbyggeriet Byporten i det vestlige Aarhus og køber kontortårne på over 14.000 kvm af det lokale selskab Dansk Erhvervsprojekt. Når det færdige projekt er afleveret, går man i gang med de resterende etaper i den nordlige del af området, fortæller direktør til EjendomsWatch. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier