EjendomsWatch

Casa sælger Vejle-projekt til investorgruppe

SPI har købt første og anden etape af Strandgaderne med 34 lejeboliger på vegne af en investorgruppe.

Lejeboligerne med navnet Strandgaderne er en del af Casas udviklingsprojekt Skudehavnen ved Vejle Fjord. Foto: PR / Casa

Udvikleren Casa har solgt to etaper af udviklingsprojektet Skudehavnen ved Vejle Fjord til SPI Ejendomme, der investerer på vegne af en investorgruppe.

De to etaper består af samlet 34 private udlejningsboliger under navnet Strandgaderne, oplyser Casa i en pressemeddelelse.

SPI overtog første etape af Strandgaderne i maj og har nu også underskrevet anden etape.

"I sidste ende handler al ejendomsinvestering – privat såvel som i større skala – om beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed. Og det er da også det, der tiltaler os ved Strandgaderne," udtaler Jesper Skovenborg, adm. direktør for SPI, i meddelelsen.

Strandgaderne er allerede i brug og lejlighederne er lejet ud. Erik Arkitekter har tegnet dem.

"Udviklingen af Skudehavnen har været en spændende opgave, hvor vi hele vejen igennem haft fokus på samhørigheden med og respekten for den omkringliggende natur. Derfor er det også en særlig glæde, at det er investorer med SPI’s profil, der køber projektet," udtaler Torben Modvig, adm. direktør for Casa, i meddelelsen.

Resten af Skudehavnen er under opførelse og forventes færdigudviklet i 2022. Fjordhusene, der er ejerboliger i Skudehavnen, er delvist afleveret.

Casa skal lave gamle IBM-bygninger om til kollegie

AKF vælger Casa som entreprenør på Nærheden-byggeri

Nyt bycentrum i Herlev skal opføres af Casa

Casa omdanner erhvervsgrund i Vejle til boligområde

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier