EjendomsWatch

Casa skal lave gamle IBM-bygninger om til kollegie

IBM's gamle kompleks i Vejlby ved Aarhus bliver nu lavet om til mere end 300 kollegielejligheder. Casa har vundet udbuddet.

Illustration af projektet lavet af WeMake. Foto: WeMake

Det bliver Casa, der skal omdanne IBM's gamle bygninger i Vejlby ved Aarhus til et nyt kollegie med 312 lejligheder. Det oplyser Kollegiekontoret i Aarhus, som er bygherre på projektet, der alt i alt løber op i 167 mio. kr.

Det oplyser Casa i en pressemeddelelse.

Casa starter allerede byggeriet i denne måned og står ikke alene med projektet, da P+P Arkitekter og Ingeniørfirmaet Viggo Madsen hjælper til med kollegiebyggeriet, som kommer til at fylde 14.000 kvm.

På Kollegiekontoret i Aarhus glæder direktør Per Juulsen sig over, at projektet nu kommer i gang efter langt aftræk.

"Vi glæder os til at træde ind i byggefasen i et projekt, som har været på vej siden 2013, og som nu bidrager til Vejlby som en bydel for alle befolkningsgrupper med gammelt og nyt byggeri i stor kvalitet," udtaler direktøren i en pressemeddelelse.

Hos Casa understreger direktør Torben Modvig, at der både er tale om renovering og nybyg.

"Vi er både stolte og glade for at være blevet betroet med opgaven. Kombinationen af renovering og nybyg giver mulighed for at trække på flere af CASA's kompetencer på samme tid, hvilket gør projektet ekstra interessant for os," siger Torben Modvig.

Efter planen skal lejlighederne være klar til indflytning inden studiestart 2022.

Nyt netværk skal gentænke ejendomme som et moderne serviceprodukt

Intelligente bygninger giver bedre bundlinje

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier