EjendomsWatch

Milling Hotels køber Hotel Ritz i Aarhus

Hotellet på Banegårdspladsen har fået nye ejere, efter den tidligere ejer gennem seks år har vendt økonomien i byhotellet

Hotellet ligger ikke langt fra Aarhus Rådhus. Foto: Ritzau Scanpix/Casper Dalhoff.

Den fynske hotelkæde Milling Hotels har købt Hotel Ritz på Banegårdspladsen i Aarhus til en ukendt pris.

Det skriver JP Aarhus.

Sælger er Jens Rysgaard, der overtog hotellet i 2013 og siden gennem renoveringer og opgraderinger vendte det kendte hotel til en overskudsforretning.

"Rejsen med Ritz har været virkelig spændende. Det var et slidt og nødlidende hotel, da vi overtog. Det har vi fået vendt, men jeg føler også, at vi er der, hvor jeg ikke kan gøre mere, og så er det fint, at nogle nye kommer til," siger Jens Rysgaard til avisen.

Ifølge den nye ejer Jan Milling er Hotel Ritz et ikonisk hotel med en god placering, og restauranten Mash, der ligger i hotellets stueetage er kun en bonus, fremgår det.

Milling Hotels planlægger at drive hotellet, der første gang åbnede dørene i 1932, videre uden større ændringer.

Hverken køber eller sælger ønsker at oplyse handelsprisen til avisen, men en søgning, EjendomsWatch har foretaget, viser, at den seneste offentlige vurdering af ejendommen fra 2017 er på godt 43,3 mio. kr.

Milling Hotels er ejet af Jan og Dorte Milling, som købte deres første hotel i 1994. I 2017 leverede Milling-koncernen et resultat på 17,5 mio. kr. før skat.

Milling Hotels har 180 medarbejdere og 670 værelser fordelt på kædens hoteller. Kæden forventer at sælge omkring 200.000 overnatninger næste år.

Milling Hotels køber to hoteller i Odense og vil have mere

Hotel-gruppe sætter ny rekord på top og bund

Konkurrenter hilser nyt Odense-hotel velkommen

Hotel-familie har vækstambitioner

Aalborg-hotel får ny fynsk ejer

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier