EjendomsWatch

Hotel-gruppe sætter ny rekord på top og bund

Evnen til at overtage underskudsforretninger og vende dem til overskud er en del af forklaringen på den økonomiske fremgang, Milling Hotels kan præsentere for 2017, mener direktøren. Han forventer at øge selskabets konferenceaktiviteter med 40 pct. i 2018.

Hotel Søpark i Maribo, som er ejet af Milling Hotels. | Foto: PR

2017 har været endnu et år med fremgang for Milling Hotels, der har hjemme i Odense.

Hotelgruppens nye årsregnskab viser en øget op- og bundlinje. Resultatet før skat er steget fra 13,6 mio. kr. i 2016 til 17,5 mio. kr., svarende til en stigning på knap 30 pct. Sideløbende er bruttofortjenesten hoppet fra knap 53 mio. kr. til 63 mio. kr., og egenkapitalen er styrket med lidt over 22 mio. kr. og lander således på 116 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier