EjendomsWatch

Lokal investor bygger ny bydel i Odense

En ny bydel er under opførelse i Odense. Investoren bag er fra lokalområdet og har gang i flere byggerier i den fynske by.

En ny bydel er under opførelse i Odense, hvor de første boliger forventes at stå klar i slutningen af 2018. Foto: Illustration/Humlebo Gruppen.

Koncernen 3C Groups, der er ejet af L'easy-stifter Niels Thorborg, bygger 110 to-plans rækkehuse med i alt 360 lejemål i en ny bydel i Odense.

Det skriver TV2 Fyn.

Rækkehusene er under opførelse på en grund, der tidligere tilhørte Coop mellem Lollandsgade og Østerbro, og de første forventes at stå klar til indflytning den 1. december, fremgår det.

"Jeg tror, det kommer til at betyde rigtig meget for Odense og især for Østerbro, som har ligget her lidt nede bagved og har været et kedeligt kvarter. Det får jo et rigtig stort løft nu med alle de boliger her og alle de nye beboere," siger Henning Andersen til avisen. Han er inspektør i Humlebo og skal stå for udlejningen af boligerne.

De nye boliger kommer til at kunne huse omkring 1000 mennesker og får alle en indhegnet terrasse. Husene bliver mellem 87 og 115 kvm med tre eller fire værelser, skriver avisen, som ikke nævner den specifikke pris for projektet.

Boligerne ligger tæt på Odense Centrum og 800 meter fra letbanen. Investeringen er en del af 3C Groups' strategi om at bygge flere lejeboliger i Odense.

Jørn Tolstrup Rode, bestyrelsesformand i 3C Groups, siger til avisen, at de håber at kunne tiltrække lejere, som vil blive boende i lang tid, og det skal gerne være pensionister eller børnefamilier.

Et af mange

Bydelen på den gamle Coop-grund er et af mange nye byggerier i Odense. Pensionsselskabet PFA Pension har blandt andet investeret 300 mio. kr. i boliger og udvikling af området Gartnerbyen, lyder det.

Odense-investor Barfoed Group har investeret i 50.000 kvm bebyggelse i Munkebjergparken til en samlet værdi på godt 1,7 mia. kr. 3C Groups er også bygherre på 160 boliger i Cortex Park nær Syddansk Universitet, som er et projekt til godt 200 mio. kr.

Bydelen kommer til at gå under navnet Østerlunden og kommer foruden de 110 rækkehuse til at rumme 240 lejligheder ud mod Østerbro og 56 boliger i et andet byggefelt, skriver Humlebo på sin hjemmeside.

Medie: Salg af detailkæde indbragte små 100 mio. kr.

Lokal investor i Odense sælger ud af ejendomme for 105 mio. kr.

Stor spiller inden for ejendomme rykker til Odense

Nyt boligprojekt på vej i Odense centrum

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier