EjendomsWatch

"Vi vil simpelthen ikke eje en ejendom, hvis den er grim"

For Esbjerg-velhaveren Erik Bank Lauridsen er ejendomme blot en af mange investeringer, som formuen fra flere virksomhedssalg geninvesteres i.

Foto: PR-illustration

Den tidligere ejer af Cocio Chokolademælk i Esbjerg, Erik Bank Lauridsen, fortsætter med at investere med hjertet i hjembyen Esbjerg, hvor værdien af hans omkring 130 lejemål har passeret 200 mio. kr., skriver Børsen.

"Jeg kan godt lide ejendomme, hvor jeg kan sige, at jeg er stolt over at have ejendommen. Vi bruger mange penge på at gøre dem i stand og nok også mere, end forrentningen af dem retfærdiggør, men det har jeg det godt med," siger han til avisen.

Han vil gerne bidrage til, at Esbjerg fremtræder som en flot by og "vil simpelthen ikke eje en ejendom, hvis den er grim," som han siger.

Seneste investering gælder 160 mio. kr. i at opføre et hotel i centrum af Esbjerg, som bliver over 50 meter højt fordelt på 14 etager og hvor ejeren af Hjerting Badehotel, Peter Petersen, tidligere skulle have været med.

Sammen med andre rigmænd investerer Erik Bank Lauridsen også gennem selskabet West-Coast Real Estate. Her er fokus rettet mod københavnske ejendomme, hvor værdierne overstiger 500 mio. kr.

Hotelinvestor trækker sig – partner bliver eneejer 

Unge skal bo på 17. etage i Esbjerg

Esbjerg får almene boliger for en kvart milliard

Efter små 20 års kamp kommer Ikea til Esbjerg 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier