EjendomsWatch

"Vi vil simpelthen ikke eje en ejendom, hvis den er grim"

For Esbjerg-velhaveren Erik Bank Lauridsen er ejendomme blot en af mange investeringer, som formuen fra flere virksomhedssalg geninvesteres i.

Foto: PR-illustration

Den tidligere ejer af Cocio Chokolademælk i Esbjerg, Erik Bank Lauridsen, fortsætter med at investere med hjertet i hjembyen Esbjerg, hvor værdien af hans omkring 130 lejemål har passeret 200 mio. kr., skriver Børsen.

"Jeg kan godt lide ejendomme, hvor jeg kan sige, at jeg er stolt over at have ejendommen. Vi bruger mange penge på at gøre dem i stand og nok også mere, end forrentningen af dem retfærdiggør, men det har jeg det godt med," siger han til avisen.

Han vil gerne bidrage til, at Esbjerg fremtræder som en flot by og "vil simpelthen ikke eje en ejendom, hvis den er grim," som han siger.

Seneste investering gælder 160 mio. kr. i at opføre et hotel i centrum af Esbjerg, som bliver over 50 meter højt fordelt på 14 etager og hvor ejeren af Hjerting Badehotel, Peter Petersen, tidligere skulle have været med.

Sammen med andre rigmænd investerer Erik Bank Lauridsen også gennem selskabet West-Coast Real Estate. Her er fokus rettet mod københavnske ejendomme, hvor værdierne overstiger 500 mio. kr.

Hotelinvestor trækker sig – partner bliver eneejer 

Unge skal bo på 17. etage i Esbjerg

Esbjerg får almene boliger for en kvart milliard

Efter små 20 års kamp kommer Ikea til Esbjerg 

Mere fra EjendomsWatch

Fond misser millionsalg og udlejer til tidligere formand

FINGRENE I FONDSMIDLER: Helt usædvanligt valgte erhvervsdrivende fond hverken at sælge eller modernisere en bolig på Frederiksberg i forbindelse med et lejerskifte. I stedet udlejede man sidste år lejligheden til fondens tidligere formand, der nu vil have fonden til at finansiere forbedringer, han selv har lavet. LLO undrer sig.

Briefing uge 21: Skærende kontraster i et anspændt marked

Der er ikke nødvendigvis langt fra milliardsucces til ditto fiasko i et ejendomslandskab, som de fleste aktører kan blive enige om, er ramt af store udfordringer. Det er blot nogle af de ting, vi ser nærmere på i vores faste overflyvning over ugens største begivenheder i branchen.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier