EjendomsWatch

Hotelinvestor trækker sig – partner bliver eneejer

Planerne om et kommende hotel i Esbjerg er intakte, fastslår den ene af to idémænd. Den anden trækker sig, da projektet er blevet for stort.

Foto: PR-illustration

Uro om planerne for et kommende, 50 meter højt hotel midt i Esbjerg får nu den ene af investorerne bag, Erik Bank Lauridsen, til i en pressemeddelelse at slå fast, at planerne er intakte, skriver Jydskevestkysten.

Til gengæld er ejer af Hjerting Badehotel, Peter Petersen, ikke længere en del af investorkredsen, der i stedet udgøres af Erik Bank Lauridsen, tidligere ejer af Cocio Chokolademælk, fremgår det.

"Projektet er blevet for stort for mig. Derfor har jeg besluttet, at min fremtidige rolle er som rådgiver for hotellet og E. Bank Lauridsen Holding," siger Peter Petersen ifølge avisen.

Som omtalt på EjendomsWatch mandag krævede to byrådspolitikere klart svar om planerne, da et kommende p-hus i tilknytning til hotellet ikke bliver relevant, hvis hotelplanerne opgives.

Usikkerhed om storstilede hotelplaner i Esbjerg

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier