EjendomsWatch

Hotelinvestor trækker sig – partner bliver eneejer

Planerne om et kommende hotel i Esbjerg er intakte, fastslår den ene af to idémænd. Den anden trækker sig, da projektet er blevet for stort.

Foto: PR-illustration

Uro om planerne for et kommende, 50 meter højt hotel midt i Esbjerg får nu den ene af investorerne bag, Erik Bank Lauridsen, til i en pressemeddelelse at slå fast, at planerne er intakte, skriver Jydskevestkysten.

Til gengæld er ejer af Hjerting Badehotel, Peter Petersen, ikke længere en del af investorkredsen, der i stedet udgøres af Erik Bank Lauridsen, tidligere ejer af Cocio Chokolademælk, fremgår det.

"Projektet er blevet for stort for mig. Derfor har jeg besluttet, at min fremtidige rolle er som rådgiver for hotellet og E. Bank Lauridsen Holding," siger Peter Petersen ifølge avisen.

Som omtalt på EjendomsWatch mandag krævede to byrådspolitikere klart svar om planerne, da et kommende p-hus i tilknytning til hotellet ikke bliver relevant, hvis hotelplanerne opgives.

Usikkerhed om storstilede hotelplaner i Esbjerg

Mere fra EjendomsWatch

International investor skyder kvart milliard i København

En tre år gammel bolig- og erhvervsejendom på Frederiksberg skifter hænder, efter at en fond under LaSalle Investment Management har udset sig aktivet som sin første investering i den danske hovedstad. ”En vigtig milepæl i fondens strategi,” lyder det fra køber.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier