EjendomsWatch

Nu er e-mails ikke længere no-go mellem lejer og udlejer

Fra nytår får ejendomsbranchen langt om længe mulighed for at kommunikere digitalt, hvilket administratorer af fast ejendom har skreget på i flere år. Visse former for kommunikation skal dog stadig ske med fysisk brev.

Foto: /ritzau/Jens Dresling/

Endnu en pind til Postnords ligkiste er klar til nytår, når kommunikationen mellem ejendomsudlejere og lejere i højere grad end i dag må ske som digital kommunikation.

Det er et bredt politisk flertal i Folketinget, som netop har vedtaget de forbedrede muligheder for at anvende digital i private og almene boligforhold.

Men aftalen er det samtidig gjort klart, at valg af kommunikationsform ikke er bindende og kan ændres fra meddelelse til meddelelse, påpeger Luise Christensen, advokat og partner hos Plesner, i en klumme, som EjendomsWatch bringer fredag.

Heri skitserer hun betydningen af de ny regler.

Hele klummen kan læses her.

Enigt folketing vil skrotte fysiske breve mellem lejere og udlejere 

Ejendomsforeningen Danmark: Skrot rigide regler og dyr administration 

E-mails kan være no-go i ejendomsbranchen

Gennembrud for digital kommunikation i ejendomsbranchen

Mere fra EjendomsWatch

Fond misser millionsalg og udlejer til tidligere formand

FINGRENE I FONDSMIDLER: Helt usædvanligt valgte erhvervsdrivende fond hverken at sælge eller modernisere en bolig på Frederiksberg i forbindelse med et lejerskifte. I stedet udlejede man sidste år lejligheden til fondens tidligere formand, der nu vil have fonden til at finansiere forbedringer, han selv har lavet. LLO undrer sig.

Briefing uge 21: Skærende kontraster i et anspændt marked

Der er ikke nødvendigvis langt fra milliardsucces til ditto fiasko i et ejendomslandskab, som de fleste aktører kan blive enige om, er ramt af store udfordringer. Det er blot nogle af de ting, vi ser nærmere på i vores faste overflyvning over ugens største begivenheder i branchen.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier