EjendomsWatch

Attraktiv grund sætter almene boliger i Nørresundby på skrump

En plan om 220 nye almene boliger i Nørresundby ender i stedet med at blive til langt færre. Årsagen er, at en grund var for attraktiv til almene boliger.

Foto: Ritzau Scanpix/Thomas Borberg

Aalborg Kommune har valgt at ændre markant i planerne for tre områder med almene boliger i Nørresundby, skriver Nordjyske Stiftstidende.

Den oprindelige plan var at bygge i alt 220 nye almene boliger i tre forskellige boligområder, men nu har man efter et møde By-og Landskabsudvalget valgt at ændre de planer, så der i stedet blot bygges 55 nye boliger.

"Vi har ændret planer for Jørgen Berthelsens Vej, fordi vi synes, at grunden er så attraktiv, at den kan sælges til ejerboliger. Provenuet, vi kan få fra den grund, kan vi bruge på at forbedre de almene boligprojekter i oplandet," siger Hans Henrik Henriksen, rådmand i By- og Landskabsudvalget, til mediet, mens der også er droppet at bygge på en anden grund.

Projektet med 220 nye boliger mødte desuden protester fra flere borgere, fordi de ikke mener, der er brug for flere lejeboliger i Nørresundby. Det ser de ud til at få, men kun 55 på Gl. Kongevej, hvis planerne godkendes af budgetforligspartierne i kommunen.

217 nye boliger opføres i Aalborg - og langt flere er på vej

Ejendomsudvikler sælger 49 lejligheder i Aalborg

Milliardrenovering af 1235 almene boliger er gennem første etape 

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier