EjendomsWatch

Ejendomsudvikler bygger boligejendom til Dades i Køge

Parterne har indgået aftale om opførelse af 57 lejligheder på havnen i Køge. Parkeringskælder er også en del af handlen.

Foto: PR

Den Aalborg-baserede ejendomsudvikler Calum har indgået aftale om opførelse af 57 lejligheder på grunden SH 1-3 på havnen i Køge. Køberen af de færdige familieboliger er ejendomsinvesteringsselskabet Dades. Det skriver Dades i en pressemeddelelse.

"Køge er et spændende område i vækst. Vi glæder os til at deltage i den strandnære bydelsudvikling og kan allerede mærke, at der er stor interesse for familieboliger af høj kvalitet”, siger Boris Nørgaard Kjeldsen, adm. direktør i Dades, i meddelelsen.

Med i købet følger også en parkeringskælder, og der opføres i alt 5700 kvm. Der er lokalplan i området, så nu forestår en proces med at finde entreprenør og indhente byggetilladelse, så projektet planmæssigt kan igangsættes medio 2017.

"I Calum har vi været glade for at sælge til Dades, der har ageret som en meget professionel køber, som vi glæder os til at bygge for," siger Jakob Axel Nielsen, direktør i Calum, i pressemeddelelsen.

Dades investerer i boligejendomme i Hillerød

Nordjysk ejendomsudvikler fortsætter ekspansionen

Projektudvikler bygger flere liebhaverboliger med havudsigt i Køge

 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier