EjendomsWatch

Projektudvikler bygger flere liebhaverboliger med havudsigt i Køge

Projektet er det tredje, som projektudvikleren kaster sig over på Køges havnefront. Projektsalget går i gang et år før første spadestik og uden godkendt lokalplan.

Ejendomsselskabet Casa Nord går nu i gang med sit tredje boligprojekt på Søndre Havn i Køge. Tegningen illustrerer et af de tidligere projekter. | Foto: PR-illustration

Ejendomsselskabet Casa Nord skal ifølge en ny købsaftale med udviklingsselskabet Køge Kyst opføre yderligere 50 ejerlejligheder direkte ud til strandengen på Søndre Havn i Køge syd for København. Det skriver Casa Nord i en pressemeddelelse.

De nye boliger kommer mestendels til at ligge med direkte havudsigt og mange med store private tagterrasser. Byggeriet er det tredje, som Casa Nord er involveret i på Søndre Havn.

"Ud fra de erfaringer, vi allerede har gjort os i Køge, er vi ikke tvivl om, at der vil være efterspørgsel efter de nye lejligheder. Mange kan godt se fidusen ved at bo i et splinternyt byggeri med en beliggenhed direkte til stranden tæt på København men til mærkbart lavere priser," siger Torben Røsler, adm. direktør i Casa Nord, i meddelelsen.

De 50 ejerlejligheder er fordelt på 5400 etagekvadratmeter. Arkitektvirksomheden Cobe er allerede nu gået i gang med at udarbejde et skitseprojekt for det nye byggeri. Bliver lokalplanen godkendt i Køge Byråd, ventes projektet at gå i gang i begyndelsen af 2018, men allerede fra foråret 2017 vil Casa Nord starte projektsalget af lejlighederne.

Udviklingsselskabet Køge Kyst er partnerselskab, som ejes af Køge Kommune og Realdania By & Byg.

Arkitektgruppen sælger boligbyggeri til Dades

Dynamisk duo tryller plejehjem om til 200 boliger

Stigende ejendomspriser i hovedstaden smitter af på Østsjælland

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Den svære afsked

Udskiftning i ledelseslaget hører til livets gang i den danske ejendomsbranche, men som vi så eksempler på i den forgange uge, kan det gøres mere eller mindre elegant. Samtidig gjorde nogle af de helt store aktører sig gældende, og den største af dem alle truede ligefrem med at vende Danmark ryggen.

Aftale med ny statslig superfond betyder fuldt hus hos pensionsinvestor i Nordhavn

AP Ejendomme og Danmarks Eksport- og Investeringsfond indgår lejeaftale til et trecifret millionbeløb, der gør den nye offentlige fællesfond til ankerlejer i det knap 17.000 kvm store Orienthuset, som står klar i Nordhavn til marts. Adm. direktør hos AP Ejendomme Peter Olsson beretter om markant lejerinteresse fra både ind- og udland.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier