EjendomsWatch

Projektudvikler bygger flere liebhaverboliger med havudsigt i Køge

Projektet er det tredje, som projektudvikleren kaster sig over på Køges havnefront. Projektsalget går i gang et år før første spadestik og uden godkendt lokalplan.

Ejendomsselskabet Casa Nord går nu i gang med sit tredje boligprojekt på Søndre Havn i Køge. Tegningen illustrerer et af de tidligere projekter. | Foto: PR-illustration

Ejendomsselskabet Casa Nord skal ifølge en ny købsaftale med udviklingsselskabet Køge Kyst opføre yderligere 50 ejerlejligheder direkte ud til strandengen på Søndre Havn i Køge syd for København. Det skriver Casa Nord i en pressemeddelelse.

De nye boliger kommer mestendels til at ligge med direkte havudsigt og mange med store private tagterrasser. Byggeriet er det tredje, som Casa Nord er involveret i på Søndre Havn.

"Ud fra de erfaringer, vi allerede har gjort os i Køge, er vi ikke tvivl om, at der vil være efterspørgsel efter de nye lejligheder. Mange kan godt se fidusen ved at bo i et splinternyt byggeri med en beliggenhed direkte til stranden tæt på København men til mærkbart lavere priser," siger Torben Røsler, adm. direktør i Casa Nord, i meddelelsen.

De 50 ejerlejligheder er fordelt på 5400 etagekvadratmeter. Arkitektvirksomheden Cobe er allerede nu gået i gang med at udarbejde et skitseprojekt for det nye byggeri. Bliver lokalplanen godkendt i Køge Byråd, ventes projektet at gå i gang i begyndelsen af 2018, men allerede fra foråret 2017 vil Casa Nord starte projektsalget af lejlighederne.

Udviklingsselskabet Køge Kyst er partnerselskab, som ejes af Køge Kommune og Realdania By & Byg.

Arkitektgruppen sælger boligbyggeri til Dades

Dynamisk duo tryller plejehjem om til 200 boliger

Stigende ejendomspriser i hovedstaden smitter af på Østsjælland

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier