EjendomsWatch

Boligminister vil gøre det billigere at bygge til gengæld for krav om flere almene boliger

På tirsdagens pressemøde, hvor boligminister Kaare Dybvad Bek (S) præsenterede regeringens boligudspil, gør han klart, at der skal være incitamenter for de udviklere, som bygger alment.

Fra venstre er det indenrigs- og boligminister Kaare Dybvad Bek (S) og kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen (S), der vises rundt i Domeas almene boligforening Orienten i Nordhavn i København. | Foto: Olafur Steinar Gestsson/Ritzau Scanpix

Det skal være billigere at bygge i Danmark. Sådan lød det fra indenrigs- og boligminister Kaare Dybvad Bek (S), da der tirsdag blev afholdt pressemøde om regeringens nye boligudspil.

Regeringen forhandler lige nu om planloven for at sikre et effektivt byggeri. Boligministeren fremhævede bl.a. i den sammenhæng, at man for få måneder siden indgik en aftale med SF, Radikale Venstre, Enhedslisten og Alternativet om 50 mio. kr. til at fremme bæredygtigt byggeri.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Fond misser millionsalg og udlejer til tidligere formand

FINGRENE I FONDSMIDLER: Helt usædvanligt valgte erhvervsdrivende fond hverken at sælge eller modernisere en bolig på Frederiksberg i forbindelse med et lejerskifte. I stedet udlejede man sidste år lejligheden til fondens tidligere formand, der nu vil have fonden til at finansiere forbedringer, han selv har lavet. LLO undrer sig.

Briefing uge 21: Skærende kontraster i et anspændt marked

Der er ikke nødvendigvis langt fra milliardsucces til ditto fiasko i et ejendomslandskab, som de fleste aktører kan blive enige om, er ramt af store udfordringer. Det er blot nogle af de ting, vi ser nærmere på i vores faste overflyvning over ugens største begivenheder i branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier