EjendomsWatch

Boligminister vil gøre det billigere at bygge til gengæld for krav om flere almene boliger

På tirsdagens pressemøde, hvor boligminister Kaare Dybvad Bek (S) præsenterede regeringens boligudspil, gør han klart, at der skal være incitamenter for de udviklere, som bygger alment.

Fra venstre er det indenrigs- og boligminister Kaare Dybvad Bek (S) og kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen (S), der vises rundt i Domeas almene boligforening Orienten i Nordhavn i København. | Foto: Olafur Steinar Gestsson/Ritzau Scanpix

Det skal være billigere at bygge i Danmark. Sådan lød det fra indenrigs- og boligminister Kaare Dybvad Bek (S), da der tirsdag blev afholdt pressemøde om regeringens nye boligudspil.

Regeringen forhandler lige nu om planloven for at sikre et effektivt byggeri. Boligministeren fremhævede bl.a. i den sammenhæng, at man for få måneder siden indgik en aftale med SF, Radikale Venstre, Enhedslisten og Alternativet om 50 mio. kr. til at fremme bæredygtigt byggeri.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Hæstorp lover opgør med kommunalt bygge-bureaukrati: "Det går simpelthen ikke"

EJENDOM2021: København står i en boligkrise, og private udviklere og investorer skal i gang med at bygge flere billige boliger, siger overborgmesterkandidat Sophie Hæstorp Andersen (S). Hun lover omvendt at sætte "hårdt ind" over for bureakratiet i forbindelse med eksempelvis behandling af byggesager. Se uddybende videointerview her.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier