EjendomsWatch

Coronakrisen får boligforening til at fremrykke renovering af 100 almene boliger

Himmerland Boligforening fremrykker renoveringen af afdelingen Damstræde i Aalborg, efter at politikerne sidste år afsatte tocifret milliardbeløb til formålet. "Vi havde ikke forventet at kunne komme i gang før i løbet af 20'erne," udtaler direktør.

Renoveringen af boligafdelingen Damstæde forventes påbegyndt i foråret 2022 og afsluttet inden jul 2023. | Foto: PR / Himmerland Boligforening

Det blev beskrevet som "den største investering i den almene boligsektor nogensinde" af boligminister Kaare Dybvad (S), da et bredt politisk flertal i maj 2020 afsatte 18,4 mia. kr. til at renovere den almene boligmasse i det efterfølgende halvandet år og i alt 30,2 mia. kr. frem mod 2026.

Investeringen, der kom for at øge aktiviteten og dermed beskæftigelsen i samfundet under coronakrisen, har også kunnet rundt omkring i boligforeningerne. Blandt andet hos Himmerland Boligforening, der nu fremrykker renoveringen af 100 almene boliger i afdelingen Damstræde i det østlige Aalborg.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Hæstorp lover opgør med kommunalt bygge-bureaukrati: "Det går simpelthen ikke"

EJENDOM2021: København står i en boligkrise, og private udviklere og investorer skal i gang med at bygge flere billige boliger, siger overborgmesterkandidat Sophie Hæstorp Andersen (S). Hun lover omvendt at sætte "hårdt ind" over for bureakratiet i forbindelse med eksempelvis behandling af byggesager. Se uddybende videointerview her.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier