EjendomsWatch

Eksklusive ure og smykker får tre etager på Strøget i København

I næste måned står i alt 500 kvm klar med nogle af verdens mest prestigefyldte mærker inden for ure og smykker.

Foto: PR

Danmarks største forhandler af Rolex-ure, Klarlund i København, udvider sin forretning på Strøget i København med en ekstra etage. Den vil gøre butikken til et regulært ur- og smykke-univers, lyder det.

"Vores kunder, både danskere og turister, er meget passionerede omkring deres ure og smykker. De elsker at fortælle og få fortalt historierne bag af vores fagpersonale, og det skal butikkens indretning understøtte. Vi har gjort en dyd ud af plads til, at man kan sidde ned og kunderne skulle gerne få en følelse af, at de gerne må dvæle og fordybe sig – uden at der står andre og kigger dem over skuldrene," siger Stig Andersen, direktør i Klarlund og idemand til udvidelsen, i en pressemeddelelse.

Klarlund introducerede i 2009 et Rolex-udstillingsområde - og efter ombygningen præsenteres mærker som Cartier, Omega og mange andre mærker nu også i hver deres eget udstillingsområde

"Men det er vigtigt, at kunderne ikke får oplevelsen af at have været i en Rolex-, Cartier-, eller Omega-butik, men derimod hos Klarlund i København. Derfor er det arkitektoniske og indretningsmæssige koncept nordisk inspireret både i udtryk og valg af materialer – et koncept der løber som en rød tråd gennem alle tre etager," hedder det i pressemeddelelsen.

Udvidelsen følger efter, at Klarlund i 2015 leverede et resultat på 35 mio. kr. før skat efter en vækst på over 80 pct. i forhold til 2014.

Fransk luksusfirma flytter ind i strøgejendom

Aberdeen køber strøgejendom for et trecifret millionbeløb

Kendt hjørneejendom på Strøget i København skifter ejer

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier