Eksklusive ure og smykker får tre etager på Strøget i København

I næste måned står i alt 500 kvm klar med nogle af verdens mest prestigefyldte mærker inden for ure og smykker.
Foto: PR
Foto: PR

Danmarks største forhandler af Rolex-ure, Klarlund i København, udvider sin forretning på Strøget i København med en ekstra etage. Den vil gøre butikken til et regulært ur- og smykke-univers, lyder det.

"Vores kunder, både danskere og turister, er meget passionerede omkring deres ure og smykker. De elsker at fortælle og få fortalt historierne bag af vores fagpersonale, og det skal butikkens indretning understøtte. Vi har gjort en dyd ud af plads til, at man kan sidde ned og kunderne skulle gerne få en følelse af, at de gerne må dvæle og fordybe sig – uden at der står andre og kigger dem over skuldrene," siger Stig Andersen, direktør i Klarlund og idemand til udvidelsen, i en pressemeddelelse.

Klarlund introducerede i 2009 et Rolex-udstillingsområde - og efter ombygningen præsenteres mærker som Cartier, Omega og mange andre mærker nu også i hver deres eget udstillingsområde

"Men det er vigtigt, at kunderne ikke får oplevelsen af at have været i en Rolex-, Cartier-, eller Omega-butik, men derimod hos Klarlund i København. Derfor er det arkitektoniske og indretningsmæssige koncept nordisk inspireret både i udtryk og valg af materialer – et koncept der løber som en rød tråd gennem alle tre etager," hedder det i pressemeddelelsen.

Udvidelsen følger efter, at Klarlund i 2015 leverede et resultat på 35 mio. kr. før skat efter en vækst på over 80 pct. i forhold til 2014.

Fransk luksusfirma flytter ind i strøgejendom

Aberdeen køber strøgejendom for et trecifret millionbeløb

Kendt hjørneejendom på Strøget i København skifter ejer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også