EjendomsWatch

Fransk luksusfirma flytter ind i strøgejendom

Det franske luksusmærke Hermès flytter ind i en nyrenoveret ejendom på Højbro Plads på Strøget i København. Den fynske investor, der har renoveret ejendommen, er stolt.

Højbro Plads 4 i København. | Foto: Barfoed Group

Der er ikke noget som en god kashmirhue belagt med teflon, hvis man fryser lidt om ørerne. Sådan en kan man købe af det franske luksusmærke Hermès for 3950 kr.

Huen og de mange andre luksusgenstande, som Hermès sælger, kan fra om et års tid købes i en ny flagskibsbutik, som Hermès åbner på Højbo Plads 4 i København.

Strøgejendommen er ejet og renoveret af den fynske ejendomsinvestor Barfoed Group.

"Det er selvfølgelig med stor stolthed, at vi kan præsentere Hermès Paris i denne smukke ejendom, som vi har renoveret med stor kærlighed og passion. Det betyder derfor meget, når et af verdens største luksus brands vælger vores placering og Barfoed Group som samarbejdspartner," siger koncerndirektør Frederik Barfoed i en pressemeddelelse.

Hermès, der er en familieejet virksomhed har i dag en butik på Østergade ikke langt fra Højbro Plads. Den nye butik bliver på 850 kvm, og der forestår en ombygningsperiode på omkring et år, før dørene kan åbnes for kashmirhungrende kunder.

Det franske firma lejer den største del af stueplanet i ejendommen, men der bliver også etableret en café eller restaurant på omkring 600 kvm i ejendommen ud til Læderstræde.

 I tinglysningen står der ikke noget om, hvad Barfoed har givet for ejendommen, og hvornår den er købt. Den seneste vurdering fra 2014 lyder på 107 mio. kr., men de eftertragtede strøgejendomme går ofte for væsentligt mere end vurderingen.

Barfoed bygger for halv milliard i Odense

Barfoed Group har lagt de røde tal bag sig

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier