EjendomsWatch

Klar tale fra ISS: "Opkøb bliver en del af den fremtidige strategi"

En omfattende turnaround er gået hurtigere end ventet i ISS, som nu vil sætte nye ambitiøse mål. Inflationen er håndteret godt, og ISS er rustet til en eventuel recession, siger koncernchefen i et interview.

"Vi er opmærksomme på, at vi har en historik med mange opkøb, som ikke alle er gået lige godt. Vi vil foretage meget grundige analyser, og hvis et opkøb virkelig vil skabe værdi for aktionærerne, så vil vi se på det," siger Jacob Aarup-Andersen, koncernchef i ISS. | Foto: Gregers Tycho

Genopretningen og effektiviseringen af ISS er gået hurtigere end planlagt. Indtjeningen er forbedret, og gælden er nedbragt, og derfor vil servicekoncernen sætte nye ambitiøse mål. Opkøb er en del af planerne for fortsat vækst for ISS, som i de seneste år har koncentreret sig om at få styr på forretningen.

”Hidtil har vi udelukkende fokuseret på at få gælden ned, og nu er vi på vej til det gældsniveau, vi gerne vil have. Derfor skal vi sætte os nye mål, og der er ingen tvivl om, at opkøb bliver en del af den fremtidige strategi,” siger Jacob Aarup-Andersen, koncernchef i ISS.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

ATP får hak i tuden af Finanstilsynet

Pensionsselskabet får påtale for ikke at have haft et betryggende grundlag til at måle risiko. Tilsynet peger bl.a. på værdiansættelsen af ejendomme.

Briefing uge 38: Håndslag på huslejeloft

Det flittigt diskuterede huslejeloft blev i denne uge vedtaget, og det får konsekvenser for branchen, mener flere aktører. Samtidig faldt to trecifrede millionhandler på plads i lighed med en personlig konkurs samt anklager om monopollignende tilstande. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier