EjendomsWatch

ISS har sagt nej til kontrakter med dårlige inflationsvilkår

Vi har set tidligere, at få kontrakter kan ødelægge det for ISS, fordi marginerne er så lave, fortæller analytiker hos Sydbank.

Foto: PR / ISS

Serviceselskabet ISS har i løbet af første halvår sagt nej tak til flere potentielle kontrakter, som selskabet ellers kunne have vundet.

Årsagen er, at vilkårene for inflation i kontrakterne ikke var acceptable, oplyser ISS i sit regnskab for første halvår onsdag aften.

”I alle kommercielle processer bliver der gennemført stærk prisdisciplin, og ingen ukontrollerbar inflationsrisiko bliver accepteret,” skriver ISS om beslutningen.

Og det er rigtig positivt, lyder det fra Per Fogh, der dækker ISS som analytiker hos Sydbank.

”De har sagt nej til nogle kontrakter, som de kunne have vundet i første halvår, fordi de ikke kunne gå med til de vilkår, der var for inflation. Det er et godt tegn for mig, at de ikke bare tager forretning for at få forretning, men holder fokus på omkostningskontrollen,” siger Per Fogh til MarketWire.

”Vi har set tidligere, at få kontrakter kan ødelægge det for ISS, fordi marginerne er så lave,” fortsætter han.

ISS opjusterer forventningerne efter godt andet kvartal

Topchefer i advokathuse klar til historisk opgør – vil give erhvervsjurister advokattitel

Udlejere tager til genmæle i diskussion om stigende huslejer

Mere fra EjendomsWatch

ATP får hak i tuden af Finanstilsynet

Pensionsselskabet får påtale for ikke at have haft et betryggende grundlag til at måle risiko. Tilsynet peger bl.a. på værdiansættelsen af ejendomme.

Briefing uge 38: Håndslag på huslejeloft

Det flittigt diskuterede huslejeloft blev i denne uge vedtaget, og det får konsekvenser for branchen, mener flere aktører. Samtidig faldt to trecifrede millionhandler på plads i lighed med en personlig konkurs samt anklager om monopollignende tilstande. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier