EjendomsWatch

Stifter af Home.Earth: Ejendomsbranchen lærer ikke nok af hinanden

PROPTECH SYMPOSIUM: Produktiviteten i ejendomsbranchen står stille, fordi mange af dens virksomheder stadig gør tingene, som de altid har gjort og ikke lærer af hinanden, mener Rasmus Nørgaard, stifter af bæredygtighedsfokuserede Home.Earth. Hør mere i denne video.

Rasmus Nørgaard, stifter af Home.Earth, foran Kulturhus Nikolaj i København, som mandag danner ramme for branchearrangementet Proptech Symposium. | Foto: Screendump

Selvom der ikke mangler engagement og dygtighed i ejendomsbranchen, så kniber det for mange af dens aktører at dele viden og blive stærkere samlet set. Sådan lød det fra stifter af den bæredygtige ejendomsvirksomhed Home.Earth Rasmus Nørgaard, efter at han mandag holdt et velbesøgt indlæg på branchebegivenheden Proptech Symposium i København.

Her opridsede han ideen bag Home.Earth, hvor tanken bl.a. er et evigt ejerskab af ejendomme og at værdiskabelsen af dem deles med lejerne. Samtidig efterlyste han, at branchen blive bedre til at videndele og ikke forfalder til at gøre ting på samme måde som den altid har gjort.

Rasmus Nørgaard stiftede Home.Earth sidste år og var forud for det investeringsdirektør i over 10 år hos Nrep, hvor han stadig sidder i bestyrelsen.

Hør ham uddybe sine synspunkter i denne video:

Ejendomsprofiler køber Amager-boliger af Tiger-stifter

Nrep-udbryder får Cobblestone-stifter ombord

Medstifter bryder ud af Nrep for at skabe ny boligudvikler

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier