EjendomsWatch

Nrep-udbryder får Cobblestone-stifter ombord

Rasmus Juul-Nyholm, der er afgående topchef i administratoren Cobblestone, bliver en del af Home.Earth, der vil være et bæredygtigt ejendomsselskab og som Nrep-medstifter Rasmus Nørgaard står bag.

"Ejendomsbranchen har svært ved at indgå i en konstruktiv dialog med samfundet," udtaler Rasmus Juul-Nyholm, afgående topchef i Cobblestone. | Foto: PR / Cobblestone

Rasmus Juul-Nyholm, der til august forlader chefstolen hos ejendomsadministratoren Cobblestone, bliver en del af ejendomsselskabet Home.Earth. Her skal han være med til at udvikle og organisere selskabets bæredygtige koncept for det nye selskabs drift af egne ejendomme.

Bag Home.Earth, der har en ambition om at forene bæredygtighed med økonomisk gevinst, står Rasmus Nørgaard, medstifter af Nrep.

"Ejendomsbranchen har svært ved at indgå i en konstruktiv dialog med samfundet. Som eksempel opfatter vi i branchen ejendomme som et finansielt aktiv og et produkt, vi skal udvikle, mens store dele af det politiske system anskuer det at have tag over hovedet som en rettighed. Samtidig betragtes ejendomme også i stigende grad som et klimaproblem. Vi vil se på, hvordan vi i højere grad kan se tingene med de samme briller. Mere markante klimaresultater og en ny tilgang til hele lejerelationen er nogle af løsningerne," udtaler Rasmus Juul-Nyholm i en pressemeddelelse.

I sidste uge meddelte Cobblestone, at Ashkan Ahmadinia, afdelingsdirektør i Newsec, til august overtager posten som adm. direktør i Cobblestone, mens Rasmus Juul Nyholm bliver arbejdende bestyrelsesformand med fokus på at udvikle koncepter og forretningsudvikling.

"Den nye ledelsesstruktur i Cobblestone tillader, at jeg i højere grad kan engagere mig i Home.Earth, som i praksis også bliver et værdifuldt laboratorium for Cobblestone. Som administrator kan vi kun gå så langt vores kunder er med på den. I Home.Earth går vi lige ti skidt længere," udtaler Rasmus Juul-Nyholm.

Rasmus Juul-Nyholm stopper som topchef i Cobblestone 

Cobblestone står stille på top- og bundlinje 

Medstifter bryder ud af Nrep for at skabe ny boligudvikler 

Mere fra EjendomsWatch

Schweiz-investor i nyt opkøb – rådgiver på trapperne med 1 mia. kr. yderligere

Swiss Life med knap 650 mia. kr. i ejendomme har med hjælp fra Kristensen Properties købt op i Aarhus for over 100 mio. kr. Kent Hoeg Sørensen, adm. direktør i selskabets danske brohoved, er igang med at lægge sidste hånd på fire køb mere. ”Swiss Life er ikke færdige i Danmark. De kan genkende en god investering,” siger han.

Østjysk vækstkommune går på investorjagt

I Hornslet, 20 km nord for Aarhus, søger Syddjurs Kommune nu ”en ambitiøs partner”, der udover at gøre byen større, også skal gøre den bedre. Projektleder håber på interesse fra både udviklere og pensionskasser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier