EjendomsWatch

Ejendomsprofiler køber Amager-boliger af Tiger-stifter

Home.Earth, der har flere profiler fra ejendomsbranchen i ejerkredsen, har købt en boligejendom til en værdi af ca. 100 mio. kr. af Lennart Lajboschitz, der stiftede Flying Tiger Copenhagen.

Strandlovsvej 3-5 | Foto: PR / Home.Earth

Ejendomsselskabet Home.Earth har købt en ejendom med 46 boliger beliggende på Strandlodsvej 3-5 ved Kløvermarken i København S. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

"Jeg er enormt stolt over at vi, allerede et år efter at have stiftet Home.Earth, kan annoncere vores første ejendom og byde velkommen til vores første lejere," udtaler Nrep-stifteren Rasmus Nørgaard, der grundlagde virksomheden i starten af 2021.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier