EjendomsWatch

Minister går i rette med ISS-chef om milliardkontrakt – afviser at spænde ben

Forsvarsminister Trine Bramsen og ISS har vidt forskellige opfattelser af viljen til at finde en løsning på problematisk milliardkontrakt med Forsvaret. "Jeg kan ikke genkende billedet af, vi skulle have lagt hindringer i vejen," lyder det fra ministeren.

Forsvarsminister Trine Bramsen (S) afviser, at Forsvaret ikke skulle være interesseret i at finde en løsning på problemerne med ISS-kontrakt. | Foto: Emil Helms

Der er kurrer på tråden i forholdet mellem Forsvaret og ISS, der leverer ejendomsservice og bespisning til den statslige arbejdsplads på i alt 550 adresser rundt i landet.

Forsvarsministeriet bliver bombarderet med klager over serviceniveauet hos ISS, og virksomheden taber ifølge EjendomsWatchs oplysninger årligt et trecifret millionbeløb på aftalen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Birch-koncernen halverer resultatet trods rekordomsætning: "Vi har investeret"

Silkeborg-udvikleren René Birchs koncern leverer vækst på omsætning, egenkapital og medarbejderstab, men resultatet halter efter. Ledelsen er dog tilfreds – selvom man havde forventet et årsresultat, der var dobbelt så stort. "Vi har vækstet til et niveau, som vi vil ligge stabilt på i årene, der kommer," siger partner til EjendomsWatch. (Opdateret)

Briefing uge 42: Regnskabsgymnastik for begyndere

Nogle gange er regnskaber så ugennemskuelige, at selv sensationshungrende journalister må klø sig i skægget. Og nogle gange er en personkredsen i ejendomshandel så speget, at långiverne siger fra. Selvom mange er på efterårsferie, så var der godt gang i kedlerne på EjendomsWatch. Læs gennemgangen af ugen, der gik.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier