EjendomsWatch

Afviser salg: Pelle Dragsted vil beholde alle ejendomme i Frederiksberg Boligfond

Den nyvalgte næstformand i Frederiksberg Boligfond, Pelle Dragsted (EL), siger i et interview med EjendomsWatch, at hans visioner for fonden bl.a. indebærer, at alle 19 ejendomme skal beholdes. Tidligere har frasalg til PFA været oppe at vende.

Pelle Dragsted, nyvalgt næstformand i Frederiksberg Boligfond, fortæller om planerne for at redde fondens skrantende økonomi. "Vi knokler løs," lyder det. | Foto: Finn Frandsen

"Fonden skal holde på alle sine ejendomme, vi skal have en bæredygtig økonomi, men det skal samtidig bygge på, at vi har betalelige boliger."

Sådan siger Pelle Dragsted, nyvalgt næstformand i Frederiksberg Boligfonds bestyrelse, i et interview med EjendomsWatch om sine visioner for fonden, hvor den nuværende formand sidste år fik mandat til at sælge op til 49 pct. af porteføljen for at redde en skrantende økonomi.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier