EjendomsWatch

Politiker vil granske Bach Gruppens arbejde for Københavns Kommune

Konservativ gruppeformand vil endevende alt BG Betons arbejde for Københavns Kommune i kølvandet på anklagerne om byggesjusk på højhusbyggeriet Bryggens Bastion i København. I forvejen efterforskes leverandøren af politiet.

Leverandøren af beton til højhusbyggeriet Bryggens Bastion på Islands Brygge i København, BG Beton, efterforskes af politiet. Foto: PR / Bach Gruppen

I kølvandet på anklagerne om byggesjusk på højhusbyggeriet Bryggens Bastion i København, vil de Konservatives gruppeformand i Københavns Kommune, Jakob Næsager, granske leverandøren BG Betons yderligere opgaver for Københavns Kommune, skriver Berlingske.

Bryggens Bastion er ramt af problemer med betonkvaliteten, som er en anden end det, der er bestilt, og entreprenørfirmaet Bach Gruppen mener at være blevet udsat for svindel fra leverandøren BG Beton, som Bach Gruppen er moderselskab til.

Men nu har Jakob Næsager fået nok.

"Jeg har i dag bedt forvaltningen om at svare på, hvor BG Beton i øvrigt har leveret beton til i København," lyder det fra Jakob Næsager, som systematisk vil gennemgå BG Betons arbejde for Københavns Kommune.

I et skriftligt svar afviser Bach Gruppens direktør Lene Christensen, at virksomheden har noget at gøre med byggesjusket og henviser til, at det er BG Beton, politiet er i gang med at efterforske.

Nye boreprøver blotlægger problemer med Bach Gruppens højhusbyggeri på Amager

Bach Gruppen mener sig udsat for svindel – nøglemedarbejdere er fratrådt

Bach Gruppen politianmeldt af kommune – nu skal højhusbyggeri granskes

Stor ejendomsforvalter indtager Danmark - investerer 740 mio. kr. i studieboliger

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier