EjendomsWatch

Projektudvikler vil bygge 100.000 kvm distributionscenter i Greve

Et nyt stort distributionscenter er på vej i Greve, hvis kommunen godkender lokalplanen for området.

Foto: PR-foto/Blue Water Shipping

Den sydjyske projektudvikler Stender Gruppen har bogstaveligt talt store planer i Greve på Sjælland.

Virksomheden vil nemlig udvikle et stort område til logistik- og produktionsvirksomheder ved navn Greve Distributions Center (GDC) på en grund i den københavnske forstad, lyder det i en pressemeddelelse.

Hvis kommunens lokalplan godkendes, skal det 100.000 kvm store center huse seks-otte virksomheder, og Stender Gruppen oplyser, at man allerede nu har gang forhandlinger med virksomheder, som vil etablere sig i det kommende center.

"Vi har stor interesse fra mulige investorer, som ønsker at være bygherre på dette spændende projekt. Vi forstiller os, at der indgås en aftale i løbet af den kommende måneds tid," udtaler Carsten Stender, indehaver og stifter af Stender Gruppen, i meddelelsen.

Byggeriet af GDC forventes at starte ved udgangen af 2017 eller i starten af 2018, og de første virksomheder ventes at kunne flytte ind i tredje kvartal i 2018, lyder det.

Bygherre sikker på succes med kæmpe logistikinvestering i Køge

Stor efterspørgsel på danske industriejendomme

Transportgigant sælger ud af logistikejendomme

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier