EjendomsWatch

Hotelbranchen: Overnatninger i Aarhus vil nå rekordniveau i år

Hotelovernatningerne i Aarhus forventes at sætte rekord i 2017, lyder det fra brancheorganisationen Horesta.

Foto: Mathilde Bech/Jyllands-Posten

2016 var et stærkt år for hotelbranchen i Aarhus, men 2017 ser ud til at blive endnu bedre og vil efter alt at dømme slå tidligere års rekorder, skriver JP Aarhus.

Formand i hotellernes og restauranternes brancheforening Horesta, Jakob Beck Wätjen, fortæller til mediet, at alt tyder på, at antallet af hotelovernatninger i Aarhus vil nå over en mio. i år, hvilket er rekordniveau. Det er det voksende antal arrangementer i byen, Aarhus' status som kulturhovedstad og det stigende antal sengepladser, der er medvirkende til væksten, lyder det fra Horesta.

Af nye hoteller i byen er bl.a. Comwell Aarhus, mens kæden Wakeup er på vej med 315 nye sengepladser.

"Belægningsprocenten er steget 2,3 pct. i 2016, på trods af at der er kommet flere værelser over de senere år, så det er flot. De nye værelser er absorberet, så vi er spændt på, hvad der sker, når der åbner 315 værelser lige om lidt," siger Jakob Beck Wätjen, der desuden er direktør for Montra Hotel Sabro Kro, til mediet.

Boom i nye hoteller efter rekordår for branchen

Hoteller i Aarhus skummer fløden af 2017-effekt 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 32: Hvad er god service?

Branchen for ejendomsservice viste igen, at dens store akilleshæl er indtjeningen, mens resten af Danmark diskuterede, om udlejere har ret til at hæve huslejen, når inflationen stiger. Ugens overflyvning af de største historier på EjendomsWatch er klar.

Klumme: Forkast ny lov om andelsboliger

Den nuværende vilkårlighed i valuarvurderinger af andelsboliger vil fortsætte, hvis regeringens forslag om at ændre andelsboligloven, bliver til virkelighed, lyder det fra valuar Lars Wismann i denne klumme.

Jury på plads til Årets Ejendomsvirksomhed

EJENDOM2022: Erfarne navne fra ejendomsbranchen skal finde de bedst kvalificerede bud på vinderne af tre nye branchepriser, som uddeles på topmødet Ejendom2022 til november. Først skal EjendomsWatchs læsere og andre interesserede dog indstillle mulige kandidater.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier