EjendomsWatch

Hotelbranchen: Overnatninger i Aarhus vil nå rekordniveau i år

Hotelovernatningerne i Aarhus forventes at sætte rekord i 2017, lyder det fra brancheorganisationen Horesta.

Foto: Mathilde Bech/Jyllands-Posten

2016 var et stærkt år for hotelbranchen i Aarhus, men 2017 ser ud til at blive endnu bedre og vil efter alt at dømme slå tidligere års rekorder, skriver JP Aarhus.

Formand i hotellernes og restauranternes brancheforening Horesta, Jakob Beck Wätjen, fortæller til mediet, at alt tyder på, at antallet af hotelovernatninger i Aarhus vil nå over en mio. i år, hvilket er rekordniveau. Det er det voksende antal arrangementer i byen, Aarhus' status som kulturhovedstad og det stigende antal sengepladser, der er medvirkende til væksten, lyder det fra Horesta.

Af nye hoteller i byen er bl.a. Comwell Aarhus, mens kæden Wakeup er på vej med 315 nye sengepladser.

"Belægningsprocenten er steget 2,3 pct. i 2016, på trods af at der er kommet flere værelser over de senere år, så det er flot. De nye værelser er absorberet, så vi er spændt på, hvad der sker, når der åbner 315 værelser lige om lidt," siger Jakob Beck Wätjen, der desuden er direktør for Montra Hotel Sabro Kro, til mediet.

Boom i nye hoteller efter rekordår for branchen

Hoteller i Aarhus skummer fløden af 2017-effekt 

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Bach Gruppen får en lang næse hos medievagthund

Viborg-entreprenøren, der har flere sager om byggesjusk på samvittigheden, har indbragt flere medier til Pressenævnet på grund af deres omtale af en politianmeldelse. Nævnet finder imidlertid ikke grundlag for kritik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier