EjendomsWatch

Hoteller i Aarhus skummer fløden af 2017-effekt

Den jyske hovedstad er for alvor kommet på verdenskortet for konferencer, og næste år bliver Aarhus europæisk kulturhovedstad. Erhvervsturisterne har fået øjnene op for byen, og hotellerne har armene i vejret.

Peer H. Kristensen, direktør i VisitAarhus. | Foto: PR

"2017 bliver ubetinget det bedste år for konferencer nogensinde. Det er jeg slet ikke i tvivl om."

Sådan siger Peer H. Kristensen, direktør for Visit Aarhus, til Børsen. Samtidig gnider hotellerne sig i hænderne. Flere gæster vil strømme til smilets by; ikke mindst i forbindelse med de konferencer, der tiltrækker flere tusinder til byen.

Og hotellerne er rustede til opgaven. I 2012 stod Scandic Aarhus City klart, i 2014 var det Comwell, og i starten af næste år kommer et nyt Wakeup Hotel med 312 værelser til. Næste år kan Aarhus kalde sig selv for europæisk kulturhovedstad. Desuden bader Aarhus i opmærksomhed fra udlandet, og rejseguiden Lonely Planet har kåret byen som den andenbedste europæiske destination i år.

De sidste mange år har antallet af overnatninger i Aarhus været støt stigende. I første halvår 2016 steg antallet af hotelovernatninger med 12 pct. i forhold til samme periode sidste år.

Aarhus reder op til rekordmange besøgende

Aarhus mangler hotelværelser for at fortsætte turistboom

Turistorganisation: Aarhus behøver ekstra kongrescenter

Mere fra EjendomsWatch

Mandagens konkurser fra Statstidende

Firmaer inden for ejendomsservice, byggeri og detailhandel er blandt de i alt 65 konkurser og to forslag til rekonstruktion, som optræder på dagens liste. Endelig er tidligere ejendomshandler Hanne Nørrisgaard ikke længere under rekonstruktion. Listen leveres af Statstidende.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier