EjendomsWatch

Odense bliver 16. nål på landkortet for cafekæde

Med plads til 350 gæster og i to etager åbner Café Vivaldi-kæden, hvor der siden 1902 har været bank.

Foto: PR

Cafékæden Vivaldi, der har 12 caféer på Sjælland og snart tre i Jylland, etablerer sig nu også i Odense, skriver Fyens Stiftstidende.

Cafeén rykker ind i hjørneejendommen Vestergade-Jernbanegade, hvor der har været bank siden 1902 og som er ejet af Odense-investoren Karsten Bill Rasmussen.

"Vi har længe været på udkig efter et sted i Odense, men vi ville gerne vente på den helt rigtige beliggenhed, og den har vi fundet nu. Vi regner med, at der bliver mellem 330 og 350 siddepladser, og dermed bliver det vores hidtil største café," siger Anders Nikolaisen, direktør for Café Vivaldi-kæden til avisen.

Café Vivaldi har centrallager i Slagelse med bageri, opskæring og marinering af kød, og da man i forvejen kører til caférne i Vejle og Frederica — og fra 10. april til Esbjerg — var det ret oplagt for cafékæden at åbne i Odense. Det sker til november eller december, fremgår det.

Odense går på jagt efter 40 mia. kr. fra risikovillige investorer

Markant Odense-ejendom er kommet på lokal investors hænder

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier