EjendomsWatch

Nyt shoppingcenter er klar med seks nye spisesteder

Det nye shoppingcenter Kronen i Vanløse kan, et halvt år før centeret åbner, sætte navn på seks nye spisesteder. De nye restauranter skal lokke lokalbefolkningen til, forklarer ejeren, Solstra Capital Partners.

Foto: Sangenberg Architechts

Et nyt shoppingcenter, Kronen, er undervejs i Vanløse, og et halvt år før dørene går op, kan ejerne præsentere seks nye spisesteder med vidt forskellig stil. Det skriver Kronen i en pressemeddelelse.

Bag Kronen står de to investorer Solstra Capital Partners og Tristan Capital Partners. Byggeriet skal på 59.000 kvm rumme cirka 70 forskellige butikker og restauranter i kategorier fra dagligvarer til modebutikker.

Nyt butikscenter i Vanløse er 65 pct. udlejet  

Hos Solstra fortæller Allan Plambæk Madsen, kommerciel udviklingsmanager, at det er et forsøg på at skabe mødesteder for de lokale, hvor Kronen kan blive et rum for kvalitetstid og samtale.

"Vi ved jo fra pressen og de sociale medier, at Vanløsegenserne efterlyser flere restauranter og gerne sund mad. Det flotte udvalg, vi har fået af restauranter, giver noget til enhver smag — og der er både plads til en cafétur med veninderne, eller at den travle familie kan puste ud med mad til både forældre og børn," siger han i pressemeddelelsen.

De seks nye spisesteder er Espresso House, der især serverer kaffe, juicebaren Joe & The Juice, Milano med italiensk mad, Cafe Coco Clementine, der er en blanding af en dansk og en fransk cafe. På Burger Garage kan besøgende købe burgere, mens man på Kebab Factory kan købe en durum, vest for Storebælt ofte benævnt rullekebab.

Mere fra EjendomsWatch

ATP får hak i tuden af Finanstilsynet

Pensionsselskabet får påtale for ikke at have haft et betryggende grundlag til at måle risiko. Tilsynet peger bl.a. på værdiansættelsen af ejendomme.

Briefing uge 38: Håndslag på huslejeloft

Det flittigt diskuterede huslejeloft blev i denne uge vedtaget, og det får konsekvenser for branchen, mener flere aktører. Samtidig faldt to trecifrede millionhandler på plads i lighed med en personlig konkurs samt anklager om monopollignende tilstande. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier